Co Vám dnes udělalo radost.?.
OliveOyl dík za chrutí! ![]()
bavěj mě i ty východy/západy: za tenhle tejden o 9 minut delší den!!! ![]()
RoSa na ty posuny taky ráda koukám
OliveOyl Omlouvám se, že jsem spletla nicky, a díky - i sýček je pěknej!
OliveOyl Mám daňka, ale chrutí máme stejně ![]()

Otevřu aktualne.cz a koho tam nevidím ![]()
Catherinne RoSa ty posuny, východy a západy slunce, jsou pro mě při výběru kalendáře každý rok naprosto stěžejní! Hrozně mě to baví sledovat a hlavně v téhle době, kdy se začínají dny rychle natahovat, je to pro mě děsně pozitivní
. Už chci jaro a jít dělat na zahradu!
OliveOyl Omlouvám se, že jsem spletla nicky, a díky - i sýček je pěknej!
no úplně mě to rozhodilo, musela jsem ze žalu do COSu ![]()
Aranel sycek je nejvic nununu
moora no jo, ani jsem se nezeptala, jak se má ten tvůj - nebo tvoji? Teď nevím, jetsli máš párek nebo jen jednoho ![]()
SunEclipse parek. maj se dobre, aspon doufam :) ja je ted pres zimu spis slycham, nez vidam, rano jeste tma, vecer uz tma... na jare posupajdej do vetsi voliery, co se uprazdnila po mniskach. Akorat ji musim napred trochu zutulnit.
OliveOyl taky se ti ten výlet na Parfu sraz vždycky tak vyplatí? :)
bram COS a voňavky, to je moje skylla a charibda... a neproplouvám, neproplouvám!
OliveOyl musela jsem si to vygooglit
Ale tím se vracím zpět k tématu vlákna: dnes jsem se zase dozvěděla něco nového :)
U nás je po těch nanicovatých posledních dnech tak krásně![]()
tina tady taky![]()
Evaeva to je úplnej zlepšovák nálady, když to srovnám s dopolednem, kdy tu ještě pršelo.. Jdu nachytat trochu sluníčka.
tina u nás byla ráno šílená chumelenice, ale hned poté sluníčko. Což je dobře, protože než se mladší po obědě vyspí, je tma:)
Vanocni kramy uklizeny a vygruntovany byt!Sice na to padl dnesni svatek,ale presto mam velkou radost.![]()
No a některym dnes začaly vánoce. Krásné svatky
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my