Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 16:44

Garfie My jsme jedny Vánoce strávili v Londýně, kde žila ségra, a 24. jsme šli na večeři do nějaký italský restaurace a bylo to úplně super. Všichni byli svátečně naladění, hosti i obsluha, jídlo bylo perfektní a nikdo neměl s přípravou žádný nervy, taky nikde nebylo žádný - pověsíš prádlo, někdo umře, vstaneš od stolu, něco se ti stane, prostě hodně jsme si to užili. S dětma je to určitě jiný, ale bez nich by mi to připadalo jako ideální způsob absolvování štědrovečerní večeře (ale v širší rodině to je bez šance na prosazení).

Offline Garfie
28476 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 16:52

Zina To už kdysi dávno v nějakém rozhovoru říkala Bára Basiková, že to tak dělají, přišlo mi to tehdy hrozně divné, ale dnes už si to dovedu představit. My navíc s mužem chodíme tradičně na večeři 23.12. a má to právě už hrozně slavnostní atmosféru, je to lepší než kdykoli jindy během roku a i když je to občas časově a organizačně na hraně, mám to moc ráda. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 17:42

My jsme Vánoce trávili pokaždé u babičky, bylo to kolem 15-20 lidí. Jenže každej dělal něco a nepamatuju si žádný převánoční stres. Štědrý den býval celkově v klidu a i další dva dny se třeba na obědě podíleli nějak všichni. Už je to 7 let, kdy babička nežije. Teď vždycky zvu všechny, buď na Štědrý den nebo na jeden svátek, na oběd. Nás nikdy nikdo nikam, protože moje mamka to nikdy nedělala, tchýni nemám a dřív nás občas pozval na Nový rok tchán, ale už je mu 80. Takže potom už sice vařím jen pro nás, ale všechny dny. Příští rok to dělám jako Kokoska a ten nový rok začínám v restauraci. Třeba se to ujme a nebudu muset vařit celý rok.

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 17:49

Zina To by se mi taky líbilo, i když děti budou větší, tak si to klidně umím představit;-). Na Nový rok rozhodně, to my ani nikdy jako sváteční či návštěvní den nedrželi.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2022 18:11

Karja přesně, na nový rok to taky zavedeme

Offline Kokoska
34733 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 18:15

Renusatko haha, dneska už jsem pěkně běhala kolem sporáku. Nějak to "po celý rok" nechce fungovat!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 18:18

Kokoska Hm, škoda.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 18:37

letos varil novorocni obed muz. Do housky vlozil kolecko drubezi tlacenky a cesrvenou papriku. K tomu mrkev a caj. Snedli jsme to u lesniho rybnicku. 1.1.  vyrazime na vylet pravidelne a ja to miluju. Ten klid je tak osvezujici.

Offline Kokoska
34733 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 19:00

Ginger to je taky vyborna varianta!

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 19:10

Kokoska a nebo vyrazit na vychod slunce. Letos jsme chteli na Skalku do Brd, ale nakonec jsme nesli, protoze bylo zatazeno. Loni jsme se vydrapali po sjezdovce na Jested a bylo to dokonaly. Spousta milych lidi a vyhledy uzasny.

Offline Kokoska
34733 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 19:15

Ginger to u nas asi moc nejde, nevim, kam bychom museli. Jsme v doliku a na nejblizsim kopecku je sidliste. A na vyjeti nekam dal asi nejsme uplne skrivani :)

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 19:26

Kokoska v zime nastesti slunce vychazi pozde, az okolo osme. V Praze muzete na hrad, pak prochazkou do centra a snidani v nekterem z hotelu. 

Offline Kokoska
34733 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 19:30

Ginger jo, zni to hezky, ale k tomu se asi nedokopem, byt v 8 skoro na druhem konci Prahy. Jsme lini starici

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 02. ledna 2022 20:01

Ginger To je taky moc pěkná tradice! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2022 20:26

Dostala jsem rodinný plánovací kalendář Rané péče. Sama jsem si ho teda přála, ale naživu je ještě mnohem lepší. Pěkně ilustrace, pro každý měsíc hezká krátká básnička s životním moudrem akorát na míru pro daný měsíc.

Offline Kokoska
34733 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 00:14

Evaeva prozradis moudro na leden?

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 05:51

Ginger nepsalas to tady už? S tím východem slunce na Jěštědu- mám dojem, že jsem to od tebe četla a že se mi to moc líbilo..

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 09:03

Kokoska tohle je teda zrovna takové universální

Káčátko milé, chceš být labuť?

Tak buď!

A pak ještě přání ať se z nového roku vyklube něco moc pěkného

Offline RoSa
10119 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 09:55

A kdo že nám tady letos bude dávat fotky z mysliveckýho kalendáře?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 10:59

RoSa Myslivecký jsem na zdejší nadšení měla vloni a už teda nikdy víc. Mám kamaráda myslivce a všechno to hoňkování, kaňkování a co všechno píšou, je prej úplně jindy. Letos máme Herbář a na tento týden je tam Jalovac a jeho léčivé účinky. Můžu vyfotit až budu doma, příští týden je tam Měsíček lékařský.