Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity Co, počasí, stopu závidím :-)
Isca no tak ta nebyla úplně dokonalá. Prvních pět km muž hudroval, že si měl vzít skate, ale pak jsem byla dost ráda za ty backcountry.
Kan V souvislosti s manzelstvim jsem myslela na tu ucetni, ale... ono spolu obe rozvahy souvisi![]()
![]()
![]()
Syn se dostal i na tu vytouženou školu. Je 6. Já jsem tak ráda. Takže výběr je jasný a jsem ráda, že bude pokračovat školou, kterou si moc přál.
Renusatko moc blahopřeju! Super!!
Renusatko Gratulujem!!!
Renusatko paráda! A ako ste to vyriešili s tou prvou, zaplatili ste?
Renusatko to je super, gratuluju!
Renusatko Wow, tak to je moc šikovný!
Mrakoplas Nakonec ne. Byla jsem trochu rozhodnutá říct, že jsme v karanténě a nemůžeme to hned podepsat, ale nakonec to šlo bez obcházení. Volali mi z té školy, jestli syn nastoupí a že jsme se měli nahlásit, tak jsem řekla, že to nikde napsané není a že podle zákona to mají oficiálně vydat až po 5.2 a potom je 10 dní na výběr školy. Prý jsou soukromá škola a že to pro ně neplatí. Tak jsem říkala, že si to ověřím, načež se zeptala, kdy jim dám vědět a třískla mi s tím. Myslím, že si tím strašně škodí, protože osobně se mi ta škola, přístup k žákům, vybavení a nadšení dětí, líbilo.
Renusatko
to je super
Renusatko Perfektní, gratuluju!
Renusatko tak to je fantastická správa. Gratulujem![]()
Renusatko paráda! Snad bude spokojený.
Renusatko tiež sa mi tie praktiky nepáčia. Tak je super, že vysla tá druhá škola ![]()
Mrakoplas Manžel mi celou dobu říkal, že to řeším zbytečně. Že šance, že se dostane na obě školy a budeme to řešit, je malá. Nakonec dobře, že jsem se připravila![]()
Renusatko gratuluju, synek je sikovnej! Ze by soukrome skoly mely vyjimku ze zakona?
Renusatko Gratuluju. Ať je tam spokojený.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my