Torrah To je super úspěch
. Jsem moc zvědavá na knihu.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Renusatko díky moc!
bram díky, dám. Ale pořád upozorňuji, je to fantazy! to ne každý čte a každého to baví. Ale já mám takovou městskou fantazy, bez mečáků a magie jako takové.
Torrah Tak ať je dost papíru a vyjde to brzy! :o)
Torrah Gratuluji a městská fantasy zní moc zajímavě
uz jenom proto bych si to ráda precetla
.
rysamona no po pravdě ona je to taky trochu taková "lesní" fantazy, odehrává se to na Šumavě a v Paříži a v Plzni :D a v roce 1950, pro upřesnění.
Torrah Zní to čím dál líp. Fantasy mám ráda. Nesnáším teda dystopie.
Sweet Potato dystopie to není. Pokud máš možnost si v knihovně půjčit, tak jedna povídka z toho světa vyšla v Žoldnéřích fantazie 2020 tady (povídka Náhorní planina) a další vyhrála CKČ v roce 2020 tady (povídka Docela obyčená služební cesta). Ta kniha má stejné hrdiny, jen se odehrává jindy a jinde (jsou dlouhověcí, tak si s tím můžu hrát, jak potřebuju).
DruI díky!
Torrah To je skvělý, blahopřeju!![]()
Ramínka/cokoli mi taky chybí a obvykle ani nepíšu padesátou gratulaci, protože přijdu až o 10 stran později.![]()
Len no já právě taky, já fakt nestíhám, a tak to vždycky proletím, občas neco dám nebo napíšu, ale rozhodně taky nedokážu psát pokaždé, když bych chtěla, protože už je hovor daleko za tím, co já zrovna čtu
a díky!
Dneska byl proste krasny den a prouzky slusi kazde zene, male I velke ![]()

clothilde jé, ta je krásná
clothilde šiš to je prndě! Tak hodně zdraví malé, rodičům i prarodičům, ať to dobře zvládáte!
clothilde No to je krásný. Vypadáte obě úplně nadšeně!
clothilde vypadá nadšeně![]()
![]()
clothilde to je krásný, ta radost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my