Díky za reakci. Nahoře v rohu té tabulky je bílý křížek nebo slovo "close".
Já vím, že je to otravné, ale bohužel "provider" tohoto vyskakovacího okna to jinak neumožňuje :(
Nicméně kdybyste se k odběru přihlásila, měla bych velkou radost ;)
Já vím, že je to otravné, ale bohužel "provider" tohoto vyskakovacího okna to jinak neumožňuje :(
mne se blog libi a na telefonu mi nastesti nevyskakuje nic. ono to zavreni byva nekdy nemozne na malym displeji. obecne tyto "vyskakovaci" veci ale lidi hodne stvou, na svou stranku bych si to nedavala...
Díky za pochvalu
Nejsem žádný IT odborník, ale ono to okno přestane vyskakovat, pokud na blogu nejste poprvé. Počítač nebo mobil si tu adresu uloží do "cache" (neptejte se mě, co to je :)) a pak už si ji pamatuje.
Já vím, že to štve, mě to u jiných blogů štve taky, ale je to jediný způsob, jak si "zaháčkovat" potenciální čtenáře a odběratele příspěvků (pro velké bloggery to znamená, jak si zaháčkovat potenciální klienty).
Na druhou stranu já se na blogy, které mě baví sledovat, ráda zaregistruju. Aspoň tak nemusím myslet na to, že bych se na danou stránku měla podívat, jestli tam náhodou není nový článek. Takto dostanu avízo do mailu a nemusím se starat![]()
Heidi Klum navrhne kolekci obleceni pro Lidl! Ja Lidl rada, nerada tam chodit, ale kvalita nabidky v segmentu je superior, trust me
To je jasny, Lidl expanduje do US, potrebujou nejakou pecku a Heidi je Nemka a je tady znama. Jsem na to zvedava
Já jsem samozřejmě křížek nebo close hledala...a asi už se musím objednat na oční, protože jsem to neviděla
je to světlým písmem mimo tabulku- nad ní a fakt jsem to přehlídla. Tak teď už prostuduji. S tím odběrem uvidím :-)
Fakt verite tem promo kecum o vlastnorucnich navrhach a umeleckem prinosu te ktere hvezdy? ![]()
tý britney bych to teda i věřila...:-D
jinak mám poslední dobou pocit, že ten lidl nějak trochu vyčerpává tim jiným sortimentem sám sebe. Znám teda lidi (jednoho) i s nadprůměrným příjmem, co se tam chodí prát v 7 ráno s důchodcema o zlevněný crocsy ![]()
Historce nevěřím, důchodci Crocsky nekupujou, doporučuji upravit na maminky na mateřské, ale určitě ne dovolené![]()
fakt nevim, já jsem v 7 ráno asi v životě nakupovat nebyla :-D
Já mám dojem, že Heidi skutečně navrhuje (nebo "navrhuje").
Omezuje se tuším na pytlovitej vytahanej úplet, ve kterým může lítat s dětma na hřišti (protože v týhle části sortimentu je přirozeně taková díra na trhu, že se do toho musela Heidi vložit a zachránit to...). Takže pro Lidl ideální.
Heidi ma hlavne svoji znacku pradla, jestli svoji nebo "svoji" tezko rici
Jo, na tu jsem teď taky narazila.
Řekla bych, že Heidi "navrhuje" stejným stylem jako třeba Ralph Lauren, tzn. řekne svým zaměstnancům svoji představu a oni mu to navrhnou (načež jim to Ralph buď schválí, rozseká nebo zamítne...musí to bejt job snů).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.