Sweet Potato
já vim no..ale uznej Praha-střed, to zní líp!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
slniecko Keď ich mali i na východe, tak neverím, že ich nemali v Bratislave :D
Nie, nemali! Ale to bolo so strašne veľa vecami tak, vždy, keď sme sa dostali na vidiek, okamžite pri prvej príležitosti sme atakovali miestne obchody a vykupovali veci, ktoré boli tu podpultovky. Typicky čínske gumy, perá s vrchnáčikmi-pandami, v puberte kozmetiku a drogériu (živé kvety som mame doniesla z tábora v Hriňovej:))) )....tď. Dodnes som nepochopila, či to bolo kvôli tomu, aby udržiavali na vidieku lepší pocita viac tam toho dodávali, alebo že sa im to tam naopak menej míňalo, lebo na to miestni menej dbali, neviem.
slniecko ty si zo Ziliny?
Nie ja, otec, chodievali sme tam za starými rodičmi a veľmi veľa táborov sme mávali na Orave, tam sme chodili čiastočne vlakom a buď sme v Žiline prestupovali, alebo ak aj nie, tak sme zvykli povyskakovať z laku, nakúpiť si sáčkové malinovky a naskákať nazad.
Ale voči tým, čo sen dávala Dadoo si na nich nepamätám prakticky žiadnu potlač a bývali farebné (aj keď toto na obrázku je asi len nafúknutý prázdny sáčok).
Kammila Jo, ta mandarinková byla boží ![]()
Lama_z_Lana Fialkovej Monin? Kde se to dá koupit? Zní to jako něco, co musím mít. ![]()
Ignis jenom teda upozornuju, ze ten fialkovej monin je fakt do toho sektu nebo proseka, s vodou je to neuvěřitelně hnusny
Potrefenáhusa A co kafe? Viděla jsem v nějakým tom kafovým řetězci fialkový latte. Já kafe skoro vůbec nepiju, ale zní mi to docela ujetě.
coralline já bych si to nedala, mně nechutnaj s příchutěma žádný. v Costě to měli? Já to taky někde na jaře viděla
on je ten fialkovej sirup sám o sobě takovej fakt mdlej, je to sladký a má to tu chuť fialek, ty kyselý bílý vína jsou k tomu hrozně vhodná kombinace
nebo třeba do citronády nebo tak by se sneslo
Potrefenáhusa Jo, myslím, že to bylo Costa coffee. Mně právě chutná kafe jenom hodně sladký, ale normální příchutě jako čokoláda, kokos apod. Viděla jsem třeba i s limetkovým sirupem, to taky nechápu.
Ale teď mám chuť zkusit ten fialkovej kir ![]()
@coralline ja si to obcas dam i do kafe. Ake samotny jako do vody je to fakt trosku divny. Ale voni fakt krasne ![]()
Mě dnes potěšil sen, klidně bych spala dál
Zdálo se mi, že přijela na návštěvu continuity i s dětma, stavila se cestou do Alp. Bydleli jsem v krásném bytě s obrovskou terasou, holky se u nás nudily, protože moje děti byly ve škole, její manžel se u nás válel na sedačce a nudil se taky, protože moje paní Colombová byla jako vždy v práci, ale my dvě jsme si to hrozně užily, pořád jsme se něčemu smály a mám pocit, že jsme se trochu zlinkovaly....prostě to bylo takové hrozně reálné ![]()
coralline Já to fialkový kafe měla, ale nic moc, ta fialka tam skoro nebyla znát.
U nás v zelenine

Garfie To je vtipný :-) Si myslím, že vy dvě byste si fakt mohly rozumět.
![]()
hele ja se klidne stavim, jenom samba mam dost spolecenskeho a je strasne ukecany. deti si vystaci sami to bych neresila vubec.
notna
taky myslím.
continuity Ale ne cestou do Alp, to se zvrhne!! ![]()
Tak do Tatier ![]()
continuity Tak jo, tatransky caj mam! ;-)
Potrefenáhusa Teda ale Praha střed je víc kůl než Masarykáč!
Nejvíc cool je Masárna!
Mutziputzi Tu už maj v brne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje