Další level je, když se nakupuje jenom to, co je v akci, takže pak je doma dosti nesourodá sestava potravin, a vaří se z toho klasická jídla Takže už jsem jedla třeba bramboračku s mraženou čínskou zeleninou, cibulačku se suchým salámem, pizzu se zapečenou salátovou okurkou... ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Nene! Umím si představit leccos, ale zapečená okurka?!![]()
tak musíš říkat, že je to fusion cuisine
Bramboračka s čínskou zeleninou i cibulačka se salámem je ok, ale zapečená salátová okurka na pizze ![]()
Sweet Potato Díky :-). Ona už jedny státnice absolvovala. Moje, byla jsem s ní v osmém měsíci těhotenství. Asi si něco pamatovala...:-)
bezva základ:-)
V naší rodině se to tak bralo :-). Kdykoliv se od malička projevila jako chytrá, říkalo se, vždyť má státnice... :-)
to je hezký:-)
A ice:
Sama jsem nejdriv neverila svym ocim, ale byla tam!
Ovsem priznavam, ze jsem ji zbabele z pizzy odstranila. Ted me ale trochu mrzi, ze jsem ji ani neochutnala :D
to je skvely, gratuluji. Jen, kdyz si vzpomenu na foto v mdo, tak mi tam ta vs koncici dcera nejak nesedi ![]()
Jejda, to mi taky říkal jeden z vyucujicich na nějaký zkoušce. Že to bude chytry dite :-) já jsem byla tak nějak těhotná celou vejsku, třetí dítě se narodilo 14 dní po statnicích, měli zkousejici vítr se mě na něco zeptat, se báli, aby nemuseli volat sanitku :-)
Díky :-).
My si s manželem taky říkáme, jak je možný, že takový dva mladý lidi mají tak velký dítě...![]()
Můj otec seděl celou dobu před fakultou v nastartovaném autě
.
Díky :-).
Jo, musela jsem lehce přehodnotit názor na dotyčného budižkničemu ![]()
Potěšilo mě, že mi konečně docvaklo, jak vkládat ma Instagram fotky tak, aby se vlivem jeho nastaven nerozmazávaly
.
šmarjá..takové komplikace mě naštěstí nepotkaly, jinak bych ten Instagram asi do dneška neměla :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.