Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline andulka01
12778 příspěvků moje polička 21. července 2023 23:26

Prší. Dnes už potřetí. Takový ten zahradnický déšť, žádný dramata, jen v klidu padá voda a sqěle se u toho usíná. 

Offline eM
1740 příspěvků moje polička 22. července 2023 00:44

andulka01 Přesně tak! Jsem na návštěvě u dobrých lidi, za oknem prší a já po paradnim večírku usinam... občas fakt stačí málo.

Offline Garfie
28399 příspěvků moje polička 22. července 2023 08:59

andulka01 Krásný to bylo! Mám tady na víkend dávnýho kamaráda, seděli jsme na (kryté!) terase, když to přišlo, napřed jsme se jen tak poposouvali, nakonec přišla taková spoušť, že jsme jen stáli ve dveřích a po vzoru Saturninova dědečka pozorovali, jak vyrábí elektřinu konkurence, ale bylo to super!!! A dneska je zalito a čerstvý vzduch!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. července 2023 14:15

Garfie A u nás zas nic moc. 10 minut, po 14 dnech a zalito nijak extra. Od rána hned vedro. Tady prší strašně málo.

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 22. července 2023 16:27

Mladí a neklidní vypakovaný, cikánskej lágr zlikvidovanej. Potěšilo mě, že byli návštěvou nadšený - no aby ne, tolik volnosti a pivka ve Stockholmu nemaj

Nadšený byli natolik, že při loučení oznámili že přijedou na Novej rok zas. S milostpánem by se v nás (ještě při pohledu na ten strašlivej bordel) v tu chvíli krve nedořezal

Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 22. července 2023 16:32

barbucha každá sranda něco stojí . Ale zas být oblíbená babička, to vyváží strasti při uvedeni bytu v původní stav.

I když, jak na nový rok, tak po celý..... vždyť víš 

Online Janulik03
20112 příspěvků moje polička 22. července 2023 16:33
Online Janulik03
20112 příspěvků moje polička 22. července 2023 16:37

U nas je taky bordel staticky. My sme dnes boli na detskom dni tu v dedine. Skákací hrad, fotbal,, . guláš, cukrová vata. 

Mala je hotova, ja som obrala asi desať pijakov a teraz tu ležím mŕtva. A starý pán sa vybral na motorke povoziť.

No asi načnem proseco.

Offline andulka01
12778 příspěvků moje polička 22. července 2023 16:40

barbucha to je boží

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2023 16:45

barbucha to je až za půl roku, to se stihnete zregenerovat

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 22. července 2023 17:21

No už jsme se s milostpánem dohodli, že pro příště uklidíme mládež do jeho (větší) ložnice. Ať aspoň ten obývák zůstane obyvatelnej pro všechny... bohužel to znamená, že mi sice bude milostpán chrápat do ucha resp. já jemu ale snad nás těch pár dní nezabije. 

Když si vzpomenu, jak jsme tady smejčili každej kout než přijeli... takovou chybu už neudělám!

Offline Catherinne
10779 příspěvků moje polička 22. července 2023 17:55

barbucha kdysi jsem slyšela, že se zásadně uklízí až návštěva odjede

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 22. července 2023 18:11

Catherinne 

To zní rozumně.

Offline JankaM
3074 příspěvků moje polička 22. července 2023 21:44

Dnešní nečekaný výlet do Prahy se starším dítětem. Když sambo vyřídil co potřeboval, sám navrhl procházku po Praze, takže orloj, Karlův most i hrad. Byla jsem mile překvapená, protože městskou turistiku nemá rád a kdybychom s sebou měli i mladšího, tak by to bylo samé remcání. Normálně tam totiž jezdíme tak 2x do roka jen na kraj do Ikea nebo do leteckého muzea

Online Karja
44412 příspěvků moje polička 25. července 2023 07:13

Večerní procházka s mužem kolem vody, luční kytka a ranní kafe v klidu, když celý dům spí;-)

Online Karja
44412 příspěvků moje polička 25. července 2023 07:17

A minulý týden jsem byla na perfektní večeři, s nejlepší kamarádkou, letní zahrádka u vody, klid, dobře jsme se najedly, napily, obsluha byla super. To bylo boží a se ségrou jsem byla v letním kině, na nejhorším filmu, co jsem kdy viděla,ale moc jsem si odpočinula, klid, krásný prostředí, jak jsem ji říkala, bylo to tam perfektní, jen bych tam udelala uplne jinou akci:-D

Offline Aranel
6538 příspěvků moje polička 25. července 2023 14:13

Karja Na jakým filmu?? V letním kině je člověk tolerantnější

Online Karja
44412 příspěvků moje polička 25. července 2023 14:56

Aranel O malých věcech. V podstatě dojem z toho filmu mi zůstal takový, že jsem jen přemýšlela, jak se na takovouhle kravinu můžou sehnat peníze, že ty lidi musí být hodně šikovní:-D. Ale kino jako takové bylo moc pěkné, ten prostor a tak, tam by se dalo sedět jen tak, je tam úplně nádherná atmosféra, já si to pronájmu asi na nějaké komerční meditace:-D

Offline Garfie
28399 příspěvků moje polička 25. července 2023 15:12

Karja Tohle na letních kinech miluju, takové ty bizáry, co se tam často dostanou!

Offline Aranel
6538 příspěvků moje polička 25. července 2023 17:02

Karja To jsou věci, přitom tam hrajou dobrý herci a na ČSFD to má 64 %, to by mě od letňáku neodradilo...

Já odešla jednou. Z filmu Bourák. Taky dobrý herci, ale bylo to úplně strašlivě o ničem. A neodešla jsem z Elvise, protože jsem si asi hodinu dvacet myslela, že už určitě musí bejt konec a furt nebyl, a pak jsme čekali 20 minut na taxíka a tak vymrzlá jsem v životě nebyla ani na běžkách!! (bylo to v Jablonci)