Rádo se stalo :-).
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Gellnerová znejistěla, zda ten východočeský chlapec nevyhrál pouze "nějaké české" mistrovství, a protože to nemohla dohledat, raději to odmázla, že se k tomu vrátí pak ... aby se zbytečně neznemožňovala
.
(Mistrovství ČR se běhá příští týden a loni zaváleli hoši ze Zbožnova - a to bylo krásné, neboť ten Zbožnov je vísečka o 100 obyvatelích - a takové terno!! Na druhou stranu to s nima není žádná hra, když všechny závody v Horní i Dolní vždycky vyhrajou!!!)
Český pilot se stal mistrem světa v závěsném létání. Česká republika jako tým bere sříbro. ![]()
Já jsem kvůli tvé otázce zjistila, že pět minut po shlédnutí té reportáže prostě nevím
Možná Vyškov mi matně tanul. Tak jsem hledala, české weby včera nic.
Hurá už jsem našla:http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/2214592-cesko-ma-nejzdatnejsiho-hasice-na-svete-petr-moles-privezl-z-los-angeles-tri-zlate
Díky :). Tak teda ten náš šikula to není, ale zase je fešák.
A prostě, hasičování i lítání - dobře my!![]()
A do třetice
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/odstrelovac/r~7828c13a841411e7a42a002590604f2e/
Prostě my jsme tak dobrý![]()
Mně dneska udělali radost na klinice Oftex v PA, příjemné prostředí, milý přístup, rychlost operace i nakonec dárkem, kterým mě obdařili. Sluneční brýle, hrneček, propiska i šikovný bloček jsem uvítala jako prospěšné věci, které opravdu využiji.
...jenom pristanu, hned bych se rozcilovala![]()
A to prečo?
Proč si myslíte, že " tí idioti, ktorí tam stále chodia on holiday si nič iné nezaslúžia"
Lacné to bejt může, ale fakt nemusí
Ja sa skôr čudujem ze ešte niekto lieta s travel service. Škandálov mali za poslednú dobu dosť, do lietadla tejto spoločnosti by som nenastúpila.
Nemám s nima nejmenší problém, nikdy jsem si stěžovat nemohla.
Jedna moje příbuzná tam byla letos v květnu, užila si to, žádný strach neměla a měla tam služby, o kterých by si na Mácháči mohla nechat jen zdát. Snad ať si každý jezdí, kam chce, ne? Navíc to, co jste komentoval, byly potíže letadla společnosti Travel Service, která létá i do mnoha jiných destinací. Nějak jsem nepochopila tu úvahu "to maj za to, že tam jeli".
mam velkou radost,ze se blizi dovolena!![]()
Tak dúfam ze ani nikdy mat nebudeš
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.