ja ti fandim:-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tohle já si zcela jasně uvědomuju, myslím, že i tady ale kdysi, už nevím téma, možná to bylo ještě vedle, ale spousta kolegyň projevilo přesvědčení, že je na Palestincích páchaná děsná křivda.
... áno, máš pravdu, to by už človek nemoh fakt vytáhnout paty
vážme si čo máme doma, že tu je (stále) relatívny pokoj a bezpečie
Co je mi to platný, když nemáme moře!
jo, to si pamatuju. kdybych nekdy chtela zapomenout jakou silu ma propaganda.. tak se mi to vybavi.
blahopreju! :D
ja jak jsem se v cestovani kasala, ze dam all inclusive, tak nakonec jsem rezervovala krasnej rodinnej penzion na lykijskym pobrezi v turecku, celkem jen ctyri pokoje, terasa s vyhledem na more, molo, kde se serviruje jidlo a vyhled snu. takze tesne vedle, ale fotky a hodnoceni vypada fakt dobre, uz se nemuzu dockat, v sobotu!
verim.
My mame v sobotu tu reckou svatbu,ale jinak je v planu lenoseni u more.:-)
![]()
A já včera návrat, v neděli zas odjezd![]()
Já návrat v sobotu (jen 3 dny v Čechách, ale příjemné) a odjezd do Anglie 8.9. A pak už jen zmatky, snad se nám do Vánoc podaří aspoň některé úpravy v domě.
Ja sa skôr čudujem ze ešte niekto lieta s travel service. Škandálov mali za poslednú dobu dosť, do lietadla tejto spoločnosti by som nenastúpila.
My jsme s nima letěli na Krétu...porucha letadla a 6 hodin na letišti v noci. Zároveň s námi letělo Bulharsko, kterým přilétalo náhradní letadlo z Prahy...4 hodiny zpozdění. Kamarádka letěla tím, co v Bulharsku špatně přistálo a kolegyně v práci čekala 12 hodin na letišti...též porucha a náhradní letadlo, bylo menší a ještě museli 10 lidí ukecat, aby letěli jiným. Letos fakt strašný...si po těch kompenzacích nic nevydělají.
Já teda mám jedinou "stížnost", že přes Atlantik lítaj s mezipřistáníma, jednou za bouřek dokonce se čtyřma, to byl děs, jinak po Evropě je to prostě standard, neměla jsem nikdy problém.
Já do letoška též ne, ale letos to slyším ze všech stran. Moje švagrová dělá na letišti v Brně a říkala, že mají víc letů s problémem než bez.
Tak s travelem pres Atlantik, to je pro velke masochisty. Skoro se mi chce rict s Travelem kamkoliv.
Přes Atlantik je nutný si připlatit za přední sedadla, po Evropě je to úplnej cajk, kolikrát ani není jiná volba.
Ja bych s nima snad fakt neletela. Leda v nouzi nejvyssi. Dalkovy urcite ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.