Viď, to nejdůležitější
.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tak to mám radost :-). Já jsem tenhle víkend na mezinárodním festivalu obrazových knih Tabook a Krištof Kintera tu měl výtvarnou dílnu pro děti... Řešili urbanismus :-).
Jo, o tom mi říkala kamarádka, že je to super, já se to ale dozvěděla pozdě..tak příští rok :)
Fakt skvělá akce :-).
Pojeďte, já jsem tam byla mezi vystavovateli, je to moc příjemnej festival a příjemný město a vždycky je nádherný počasí.
Tak příští rok :)
![]()
A takhle se šíří fámy:-)))
Dnes jdu na autorsky cteni Zadie Smith, tesim se! ![]()
Edit: udelalo mi radost, ze zas po nekolikamesicnim vypadku pravidelne chodim na akce.
LV jaro/léto 2018 nádhera![]()

Můžu říct, že ty boty se mi zdaj hnusný, ačkoliv je to přehlídka Luj Vytón? ![]()
A někdo mi řekněte, jak se jmenuje ten vzor co má divačka na saku - a kde z tý látky seženu kalhoty!
Luj no, spojení victorian coat a sneakers je přesně pro kýčařky jako jsem já, už se těšim až to Zara naseká jak Baťa cvičky![]()
Jo, to mě taky zaujalo ![]()
Ale už jsem si vzpomněla na ten vzor - esterházy se mu říká myslím. Kalhoty z toho bych potřebovala...
No nejsou sneakers jako sneakers... tyhle jsou zrovna jak od Vietnamců ![]()
A ten "victorian coat" mi spíš připomíná nějakýho toho Ludvíka, nejspíš Krále Slunce
Fakt tomu říkaj "victorian"?
Kalhoty podobného vzoru jsem viděla v Zaře. Určitě budou i jinde, protože tahle kostka je opět in
.
Já jsem viděla v HM za výlohou, ale byly to culottes. A nevím, jaká je to kvalita, dovnitř jsem nešla.
Koukám na webu je mají v té řadě Premium, je to směsovka vlna/polyester.
Jo, Zara zní pravděpodobně.
Že zrovna ty mi doporučuješ krátký kalhoty
Ale já ty široký nemůžu, jsem jak (tlustý) ustřelený kecky i bez nich!
Nedoporučuju, jen referuju, co jsem viděla! Dokonce píšu Ale byly to...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.