Vídám tady v okolí tetinu, která má přesně takový, jaký bych chtěla - nad kotníky
ale rovný. S baloňákem a balerínama vypadaj super. Uvažuju, že se osmělím a položím tetině dotaz... i když bych si tipla na nějakej dovoz.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Hele, jaký má Helen Miren!
Jo, tak ty by taky šly!
Rozhodně líp, než ten tygr fondovský sexice ![]()
Zara ma dost ruznych stylu.
https://www.zara.com/cz/en/woman/trousers/view-all-c733898.html

Brala bych první vzor v druhým střihu ![]()
Glenček! Nebo taky glen plaid, pro zahraniční googlení...
Tuhle jsem to googlila jak se tomu říká česky (nebo teda počeštěně :D ), nemohla jsem si vzpomenout a nedalo mi to spát, aktuálně prej nejvíc trendy vzor hned po dark florals!
Kalhoty podobného vzoru jsem viděla v Zaře. Určitě budou i jinde, protože tahle kostka je opět in
.
Podle mě esterházy nevychází z módy nikdy. Stejně jako kohoutí stopa nebo rybí kost. Je to klasika.
Krásné modely.!
K tomu prave bud ty vysoke podpatky nebo naopak nizke oxfordky či cerné lakovky, upnuté rokaky nebo panske bile kosile, pripadne cerny krajkový vrsek s dlouhymi rukavy a parada.!![]()
Dnes mi udělal radost telefonát od lékaře... V pondělí jsem byla na banální prohlídce, MUDr ještě koukla na RTG snímky, zmrzl jí úsměv na rtu a viditelně se vyděsila... Rychle mě poslala za sestrou, mezitím žhavila dráty a na středu mi urgent ně zařídila CT hlavy. Tři dny jsem nespala, hlavou vám jedou hrozný scénáře a dnes mi zavolala, že je to v pořádku...uffff
![]()
Tak to je super. Ty scénáře znám z doby, kdy mě gynekolog poslal na mamograf, že teda to asi nic není, ale pro jistotu... objednací doba 3 týdny, ty nervy! Naštěstí taky dobrý.
Tak tuhle zkušenost mám taky za sebou... A ten stav, kdy po mamografu řeknou, něco se nám nezdá, pojďte ještě na ultrazvuk, si budu navždy pamatovat, i když to dobře dopadlo.
Přesně. A po UZ "jděte za panem profesorem"... čekala jsem v kabince, ze které bylo slyšet, co se říká v ambulanci. Zrovna tam někoho posílali okamžitě na operaci, klepala jsem se jak ratlík. Pak mi museli 2x opakovat, že jsem v pořádku, koukali na mě jak na idiota.
Ten pocit znám velmi důvěrně jak u svých blízkých, tak i u sebe, takže též gratuluji
.
Děkuji všem :-). Nejhorší je, že hlava už ví, že pohoda, ale tělo ještě dojíždi ten stres... Mám pocit, že každou chvíli začnu zvracet...
to je úleva, co? ![]()
Já mám také žádanku na mamograf, ale pořád to odkládám a odkládám ...
Koukej se objednat...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.