Ok tak já asi půjdu..
Co Vám dnes udělalo radost.?.
ja se na Blade runnera strasne tesim, tak doufam v patek to vyjde.
ja uz se taky tesim, minuly vikend jsem jako pripravu jeste jednou dala puvodni film, abych ho mela v cerstve pameti ![]()
...jestli jsem dobře postřehla, bavíte se o filmech..?.
Mohu doporučit, pokud náhodou neznáte, film
Wind River.
...je to z těch filmů, kdy po shlédnutí nemůžete mluvit...
Silné.
A pak - co mě taky max dostalo, s Tomem Cruisem
Reacher 2
(on v tom filmu téměř nemluví, má pořád takový drsný neproniknutelný výraz/poker face, a jak je už zralej chlap - hmmm...).
A ještě - úplně z jiného soudku - akční film, který fakt nenudí, nic tam není natahované, atp.
Bodyguard a zabiják.
Hodně dobré
Můžu říct, že ty boty se mi zdaj hnusný, ačkoliv je to přehlídka Luj Vytón? ![]()
A někdo mi řekněte, jak se jmenuje ten vzor co má divačka na saku - a kde z tý látky seženu kalhoty!
Hele Topshop

...celé je to pěkné
Jak mě takový film mohl minout? Hele je lepší s dabingem nebo v originále? Myslím ten původní BR.
bohuzel nevim, ja to videla - ne uplne z vlastniho rozhodnuti - v nemeckym dabingu
pak doporucuju clanek na wiki s ruznyma zajimavostma, ale kdyztak az po filmu, pokud nemas rada spoilery.
Pokud myslíš pro české znění, tak bych byla asi pro originál s titulky - v dabingu přidělili Harrisonovi naprosto nesedícího dabéra a taky jsou v něm takové ty obligátní chyby jako caucasian = kavkazan ![]()
Já bych teda v roce 2049 v podání Blade Runnera žít nechtěla, ale i podle mne je to jeden z těch hodně povedených nejen sci-fi jako takových, ale i v rámci pokračování
kavkazan ![]()
Děkuji dámy, jdu stahovat :D
Host mi zrusil prochazku a dozvedela jsem se to pred odchodem z domu, hura! (Vzhledem k tomu ze leje, jsem fakt rada)
Mašli v pase nemůžu nosit už jen z důvodu, že žádnej (pas) nemám ![]()
Ale už jsem jich viděla dost, i v tom háemku... ale žádný nebyly perfektní. Buď blbej střih, nebo hroznej materiál, nebo obojí. Tak holt taky nemusím mít všechno.
Určitě na nějaký dobrý narazím, až budu shánět třeba svetr ![]()
Mi vyprávěj co to je nemít pas![]()
Ale nééé, to máš jen tak útlé boky, že se ten pas ztratí![]()
No moment, takle to ale vopravdu mam, co ten smajlík!!![]()
![]()
Určitě původní s titulkama!
Ten smajlík je mrkací, protože já to mám totiž podobně...
A žebra až ke kyčlím![]()
Tak hlavně si ale stáhni ten final cut!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.