To tu chybelo.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Nevim, myslím, že spíš ne.
To zvladnete namalovat i sama :D
![]()
Neumime ocenit soucasne umeni :D

4 pohovory ve dvou dnech zní o dost líp než "konečně po půl roce na pohovor", držím palce a těším se, že se dozvíme, jak to dopadlo!
paktofonika Posouváš pracovní dobu kvůli roztomilému přírůstku? :-)
Áno kvôli prírastku, dúfam že to ocení :D Ale má to aj svoje nevýhody, napríklad dnes musím sedieť v práci do 18.
![]()
Dnes mi udělala radost procházka z Bělče do Zadní Třebaně - teplo, slunce, podzimní barvy, výhledy. :-) A v Třebani zrovna měli posvícení s vážně skvělou kapelou - saxofon, tuba, trubka, pozoun a buben. Temperamentní latinsko-balkánské rytmy.
No, nevím, jestli je nutný ho tu obhajovat, ale vážně je to povedená výstava, mně se to moc líbilo, je to..osvěžující? Ne že bych si úplně všechno dala do bytu, ale něco klidně jo a ta expozice tak jak je, stojí za vidění..
No, nevím, jestli je nutný ho tu obhajovat, ale vážně je to povedená výstava, mně se to moc líbilo, je to..osvěžující? Ne že bych si úplně všechno dala do bytu, ale něco klidně jo a ta expozice tak jak je, stojí za vidění..
Souhlasim.rozhodne me to bavilo.i moji matku,a ta je jinak vazne konzervativni;)
![]()
to je právě to, čemu se říká meme ![]()
A kdyz uz jsme u toho,nebyly by tipy na dalsi vystavy? (Za Kinteru vdecim Parfumanii!)V Praze. Naposledy se mi libil jeste Gerhard Richter a mela bych chut jeste na neco. Vim,ze je tu ted ai wei wei,ale na to zrovna nemam naladu. Jinak vyhranena nejsem,zkonzumuji skoro vsechno. I blba vystava je totiz vdecny namet k diskuzi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.