Jo, jsem napnuta...
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Radost mi udělalo, že Piráti předběhli SPD (aspoň, že tak)
Jo a ještě jedna radost, i když radost.. No.. Vzpamatovávám se z toho ještě dnes nejde mi to z hlavy.
Včera jsem byla na úžasném divadle. La Fabrika, Gedeonův uzel.
Dost drsný představení. Fenomenální Vilma Cibulková a zdatně jí sekunduje Katka Hrachovcová.
Opravdu hluboký zážitek. Doporučuji.
I Brňákům. 13. 11. hrají u Polívků v Brně.
Konečně se mi na základě výsledků aktuálních parlamentních voleb podařilo přesvědčit mojí mámu, že nestačí jen nadávat doma a souhlasila s tím, že ji mám v lednu ve volební místnosti domluvit, aby za ní členové komise kvůli její špatné pohyblivosti přišli domů a mohla též odvolit proti Zemanovi
.
Já vím, že jeden hlas to zrovna v našem kraji, kde je drtivá většina lidí zmanipulovaná Zemanem a Babišem, asi nijak nevytrhne, ale člověk se musí umět radovat i z maličkostí
.
Co ti na dalšim zas*ranym populistovi za našima hranicema přijde radostnýho??
Soros taky krade deti a ritualne je vrazdi vid, ja ti asi rozumim
Nepros, ja tebe prosim abys to nerozvadel
Moje švagrová má babičku, které je 95. Protože v čase, kdy by komise přišla domů, by tam nikdo nebyl, tak se rozhodla dojít tam s rodinou. Bylo to náročné, protože zrovna u nich je volební místnost v patře. Koho volila to nevím, ale obdivuju, že se vůbec vydala.
Ty jo. Respekt
!
Soros taky krade deti a ritualne je vrazdi vid, ja ti asi rozumim
Myslim ze hlavni duvod, proc pokladat Sorose za zplozence pekla je ten, ze je ponekud protirusky zameren ![]()
I tady politika? Ojoj.
Udělala mi radost nová Knižní šifra!![]()
Loni jsem to prošvihla. Díky za připomenutí ![]()
Udělalo mi radost, že jsem si od hodináře domů přinesla "zrenovované " hodinky, které jsem si vzala jako památku na dědu, když zemřel ![]()

I tady politika? Ojoj.
Udělala mi radost nová Knižní šifra!![]()
Mně taky. Mám nalezeno šest knih z obrázku a jednu náhodně trefenou :).
Super. Jinak šifra jede v Knižním vláknu.
Díky :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.