Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 31. října 2017 16:38
Reakce na Mutziputzi:

jsem klaustrofobik, tohle by mě zabilo 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 12:55

Krize jménem epidurál zažehnána :D po té co muž obvolal naše společné dětné známe, mu všude bylo řečeno a, co je mu do toho, jak to chci já je snad podstatné a ne jak to chce on a za b, ať je rád, že existuje možnost jak ulevit :D

Mám radost a své kamarádky miluju v tuto chvíli více než jindy :D

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:09
Reakce na rasaNori:

Tak to je fajn, že to schválil. Jinak teda i z minulých příspěvků jsem získala dojem, že máte doma dost patriarchální uspořádání.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:13
Reakce na Krehutka:

Jak se to veme, nepíšu sem historky ze kterých vyplývá spíše to opačné uspořádání :) on si to hodně nese ze svojí rodiny, ale snaží se na tom pracovat. I dnes z něj vypadlo, že mi to nechtěl dovolit protože mu to příjde jako moc velké riziko

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:24
Reakce na rasaNori:

No můj dojem pramení jen z toho, co sem píšeš, osobně vás neznám. A ne že by na tom bylo něco špatného, jestli to teda vyhovuje oběma. Svým způsobem mě i zajímá, jak to chodí jinde . Já jsem právě na tohle dost háklivá a kdyby měl můj partner pocit, že mi může něco "dovolovat", obvzlast ve spojitosti s mým tělem, tak bych to považovala za projev dost velkého problému.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:28
Reakce na Krehutka:

Mam to taky tak, vubec si nedokazu predstavit, ze by mi mel partner neco dovolovat a rekla bych, ze on taky ne :D

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:30
Reakce na Krehutka:

mně právě ze všech příspěvků vyplývalo, že to dost pevně v rukách drží řasa nori, proto mě tenhle trochu překvapil a brala jsem to jako takovou předporodní nadsázku...

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:31
Reakce na rasaNori:

asi jak pise Krehutka, mne to pripada dost neuveritelny. partnera se o dovoleni ptam pokud jde o jeho veci, jeho telo.. ne moje. v souvislosti s ditetem to muze byt hodne vybusne do budoucna, protoze spoustu rozhodnuti bude treba udelat spolecne za to dite. treba i lekarske osetreni. kamaradka ma asi hodne podobneho muze. nedovoli aby dite slo na odstraneni nosni mandle, trebaze pro opakovane zanety hrozi ohluchnuti.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:33

hele ale tady se zase vyvozuje z komára velbloud...jeden si něco přečet na netu, bez rozmyslu něco plácnul a už se tady doporučuje mu pomalu začít balit kufry...

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:34
Reakce na Krehutka:

Jasně, v pohodě. Hele popravdě u nás spíše ,,velím,, já, ve spoustě věcí se dohodnem, v něčem ne, prostě normální vztah :) Má špatný vztah k lékům všeho druhu, nelibě nese když si na bolest hlavy vemu brufen nebo tak, má kecy, ale ví že je mu to prd platné. Už mě viděl s migrénou a ví že to nejím jak lentilky a bez prášku včas končím:D ale kecy si neodpustí, no. Právě že mě dost překvapil, asi to bere dost vážně. Hlavně jako každý chlap nesnáší bezmoc, takže je naštvanej že se jen veze a nemůže nic ovlivnit :D

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:37

Pozor, to zase ne. Zatím se podílíme na péči o psa, co má za sebou 2 porody, jednu operaci nohy a kastraci, nebyl problém se nikdy shodnout ohledně péče a jiných věcí. Předpokládám že s dítětem to bude podobné (na psovi visí dost :D ). Spíš jsem to často já kdo musí zasáhnout a trochu upravit situaci :D

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:40

Má story s epidurálem. Nabidli mi ho u prvního porodu a řekli: Může to pomoct. Manžel mi něco četl, jako že můžu ochrnout, mně to bylo jedno, jsem to podepsala a on se mně pak, když bylo po všem ptal, jestli vím, co jsem podepsala. Tak jsem řekla: "Nevím a naval sem ty Kaštany." U druhýho jsem to neměla a spíš bych do toho, pokud to není nutný, nešla. Ale rozhodujete se jen vy.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:41
Reakce na Potrefenáhusa:

Částečne máš pravdu, rozhodně v tom hraje roli moje obava z toho co se blíží (nevím, tak panikařím, to se mi stává často) a tím že mi šlápl do mojeho rozhodnutí mě mírně řečeno nepotěšil. A nejsem ten typ co by volal mamince či tchýni se stížností na partnera, to si radši odložím zde, kde vím že hromadně máte spoustu životních zkušeností a třeba někdo přihodí něco k argumentaci :D kufry mu balit nehodlám, to se neboj

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:42
Reakce na rasaNori:

Ok. No jak říkám, vycházím jen z omezených informací, které se ke mně dostanou. A z těch to na mě nepůsobilo, že bys velila ty, ale v podstatě všichni okolo a ten epidurál byl jen poslední kapka. Ale tak může to být zkreslené.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:43
Reakce na Krehutka:

O bože, budu muset zapracovat na svém mediálním obrazu :D

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:43
Reakce na Potrefenáhusa:

balit kufry urcite ne. jen ja osobne teda jsem rada pripravena na to co muze prijit. a vim ze se nevyplaci nechat partnera posunovat/prekracovat jakekoliv hranice, tam to jde snadno, zpatky tezko nebo vubec.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:44
Reakce na rasaNori:

:-D 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:50
Reakce na Krehutka:

Tak to tu trochu preruším mojou radosťou-šéf sa o 5 minút 12 konečne rozhodol,čo chce,dostala som k tomu podklady a slávnostne to poslala do tlačiarne Teraz sa už len budem modliť,aby bol výsledok podľa našich (lepšie povedané jeho) predstáv a môžem si vydýchnuť.A asi aj otvoriť fľašu šampanského za odmenu,že som ho neprizabila (na všetko má čas a potom ma naháňa).

Edit:to nemala byť priamo reakcia na Teba,som sa uklikla.

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:53

A ešte sa teším,že mám konečne zajtra 1x v novej práci dovolenku.Idem dnes k našim a konečne uvidím Lily a moju úžasnú neter a synovca 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 13:57
Reakce na pecka:

Tvé radosti naprosto rozumím  (několik let v marketingovém oddělení)