Dceřin výsledek CAE testu a výběr hotelu na "valecí" dovolenou u moře. Je tu klid! Žádná diskotéka, stavba, silnice. Plážička pro 20 liidí, příjemný personal, dobre jidlo. Nebude se mi odtud za týden pryč.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Raduju se s vámi všemi a děkuju za tohle vlákno!
Prší!
Nemusím zalívat.
A neumyla jsem okna, takže dvojí výhra.
Líného člověka potěší i málo :)
Mha Přijde to i k nám?:-D. Edit: Neprijde
Vidim u nas lastovičky. Po dlhych rokoch prvý krát ![]()
![]()
marieu super, blahopřeju :)
U nás ich je tento rok neuveriteľne veľa, desiatky a desiatky lietajú okolo školy, bytovky, domov a všade stavajú hniezda. Celé hejná.....Niekedy to pôsobí až strašidelne, keď podvečer venčím psíka a nad hlavou mi preletujú desiatky lastovičiek. ![]()
Biely kvet fiha. Tu ich byvali celé hejna ale ako zrusili družstvo, zmizli postupne aj lastovičky. A teraz sa zjavili, tak uvidíme či zostanú.
Kokoska U nás taky nepršelo, ale to letní počasí je letos nějaký obzvlášť hezky. Jakože je tak akorát. Kočka nám teda teď extrémně pelichá, tak nějakou horkou vlnu čekám!
Karja jj, na konec pristiho tydne hlasi tropicke dny.
Kokoska Uvidime tedy!
Karja letné počasie bolo zatiaľ 5 dní ![]()
letfenixa U nás asi víc, ale zase jak sjme se nemohli chodit koupat, moc jsem to nevnímala
Mám radost ze setkání. V naší rodině se po léta mluvilo o tom, že jeden příbuzný odešel před druhou světovou válkou do Ekvádoru a v 50. letech se kontakt ztratil. Povedlo se mi dohledat jeho potomky a na včerejším setkání předat obrazy, které dotyčný před válkou maloval a měli jsme je doma. Bylo to velmi dojemné.
Lenka7717 To je moc zajímavy životní osud a věřím, že rodina musela být fakt naměkko.
Lenka7717 to je krásny príbeh ![]()
Lenka7717 to je úžasné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025