Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline tv
4214 příspěvků moje polička 25. července 2026 12:05

Potrefenáhusa

Je to radost. Praváků 71 kusů. Ruzovky, bedla, kuřátka.

Offline Friga
2164 příspěvků moje polička 25. července 2026 13:44

tv to je krasa! U nas uz taky zacinaji rust, muz vcera dotahl lisky, dneska z nich udelal michanici s vajickama

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 25. července 2026 15:37

Friga ty nacházím zřídka, vždycky je to svátek, když na nějakou natrefim.

Offline Friga
2164 příspěvků moje polička 25. července 2026 15:50

tv tady jsou celkem bezne. Roste tu i jeden jiny druh lisky, liska nalevkovita. Ta tu patri k nejoblibenejsim houbam. Pak tu jeste roste hodne kozaku, hriby uz min, babky jsem tu nevidela. Masaci tu rostou taky. 
Tohle jsem vyfotila ve ctvrtek

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 25. července 2026 16:02

Friga nálevkovitou taky sbírám. Krásný cervenik

Offline Blanka
příspěvků moje polička 25. července 2026 17:11

Mám radost z celého dnešného dňa. V prívetivo teplom ,ale nie horúcom počasí sme s mužom  pohodlne urazili  na bicykli 43 km, aj s nejakým prevýšením .Mali sme v pláne cestou cez B.Bystricu ísť na obed, ale pretože otvárali až o 12.hod.,mali sme čas a zastavili sme sa na namestí. Muža som nechala čakať na lavičke, kde už sedel nejaký iný cyklista a ja som si odbehla do SH. Nič nepotrebujem, ale .... ?  Akcia kus za 0.90 € , a kým som  vybrala mužovi tričko , mne cyklistické nohavice a perfektnú veľkú ,teplú, ale nie ťažkú a na omak príjemnú deku, ohlásili šťastnú hodinku -  0.50 € za kus ! Ako-tak sme deku napchali do nosiča, Muž sa rozlúčil  s kolegou, z ktorého sa vyklubal Holanďan a v rámci svojich obmedzených možností  s ním hodil nejaký ten smalltalk . Počas obeda nám zavolala dcéra - konečne,  po 5 rokoch !, dostala písomné potvrdenie o rozvode , ktoré už  jej bývalý nenapadol. V pohode sme došli domov - sprcha, káva, knížka, postel ....zobudila som sa po hodine, čerstvá  ako rybička .

Offline Friga
2164 příspěvků moje polička 25. července 2026 17:27

tv ja jsem nalevkovitou driv neznala, nasi ji nesbirali. Nebo mozna nerostla tam, kam jsme vetsinou chodili (na Brdy). Ukazal mi ji az muj muz. 

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 25. července 2026 17:52

Frigajá ji sbírám tak čtyři roky. Taky jsem ji dříve neznala, byla to pro mě  "gemba", která mě nezajímala, takže jsem si ji v lese ani nevšimla. Naši chodili do lesa hodně a jeli klasiku-hribovite, lišky, václavky, holubinky, ruzovky. Tatík sbíral i muchomůrku sedivku, tu nikdo jiný nesbíral. A jaká to byla dobrota.Václavky u nás už dva roky nerostou, na to si teda stěžuju.

Offline Friga
2164 příspěvků moje polička 25. července 2026 18:14

tv to nasi zbirali to samy co vasi :) tata taky sbiral i sedivku.

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 25. července 2026 19:10

Frigajee, to jsou první, o kom vím, že to sbírali.

Offline SunEclipse
3488 příspěvků moje polička 25. července 2026 19:16

před nedávnem jsem někde (kde, to už si samozřejmě nepamatuju) četla o otakárkovi ovocném a dneska jsem ho viděla cestou k bazénu. A na zpáteční cestě pár modrásků a žluťáska - ty jsem neviděla snad od dětství.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 25. července 2026 19:16

Blanka tak tu radost ti preju!

Offline Blanka
příspěvků moje polička 25. července 2026 20:07

Kokoska , ďakujem, a áno, spokojnosť  z prežitia niečoho pekného nemusí byť nutne  podmienená niečím drahým, exotickým, či neobvyklým .

Offline Friga
2164 příspěvků moje polička 25. července 2026 20:25

tv ja taky nevim o nikom jinym, kdo by je sbiral.