Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kdybys to viděla..to byla prostě pohádka. Sla jsem po turistce, vždycky jsem slezla třeba dvacet metrů, někdy i pět. Třeba tohle jsem vyfotila přímo z chodníčku.![]()

dzizisketa
. Díky, fakt pěkná procházka. Soláň - Horni Bečva přes Benesky. Jako bonus koupání na přehradě.

letfenixa mam radost s tebou! ![]()
tv ty houby! To se mas! Tady ted zacinaj lisky, snad jich bude dost (mohlo by, prselo a je celkem teplo).
Vcera jsem si poradne nacpala bricho boruvkama a malinama. Zvlast boruvci je uplne obsypane!

Friga
. Tady začínají tropy a brzy bude podle mě konec. Tak jsem ještě dnes vyrazila, i když už jsem to v plánu neměla. Mamka už nastartovala sušičku, tak ať máme aspoň do polévky. Mám trochou obavu, že moc pršet nebude. Ale snad jo a porostou i na podzim.![]()
tv Na Valašsku kdysi rostla pohanka všude
Pro moji babičku to byla běžná surovina, vždycky jsem u ní večeřela "pohančenů kašu". :-)
tv nas ted cekaji prijemne teploty 18-23 stupnu, polojasno, obcas dest. Idealni letni pocasi. Koupila jsem si nove (a velmi pohodne, kupodivu) holinky, takze jsem pripravena na sber vsemoznych daru lesa za kazdeho pocasi! ![]()
tv teda to je krása. Ako hríby,tak ak aj krajina. Je to také milé pozastavenie
letfenixa dočítam a teda teším sa s vami. Už len samé dobré správy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.