dnes si jedu z brna v koloně a potěšilo mě, že většina řidičů, až na pár idiotů (do jednoho v posledních modelech mercedesu, což mě zaujalo), už preventivně tvořila záchranářskou uličku. to jsem dlouho nezažila.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Potrefenáhusa v Brně maji Masárnu i Masaryčku, žádní troškaři
Jiná Realitaj ja nedavno taky jela a zacala se tvorit kolona a ridici taky tak nejak automaticky vytvorili ulicku a myslim, ze to dokonce dodrzeli vsichni.
Jiná Realita já teď skoro pokaždý, když jsem jela po D10, tak kdykoli se tvořila kolona, tak hned všichni dělali uličku. Mluvila jsem o tom se známou, co má příbuznýho u dopraváků a prý se to celkově dost zlepšilo. Že zaznamenali skokový zlepšení po té velké bouračce na D1 s hořící cisternou.
Mně včera udělalo radost vánoční osvětlení domů a zahrad. Mám ten vánoční kýč ráda ![]()
Pinot Noir Tyjo, já taky, akorát teda soused naproti má barevnej blikající cirkus, nastesti na to přímo z okna není vidět
Potrefenáhusa U nás ne naproti, ale bydlí tu v obci docela velká komunita lidí od kolotočů. Výzdoba tomu odpovídá
. Chodíme se dívat do jedné z ulic, protože dětem se to samozřejmě líbí, říkáme tomu Vegas.
Pinot Noir Já mám nejradsi v oknech takový ty svícny (ty máme my), jsou v tom klasicky žárovky, takže utulny teply světlo
Těším se, až půjdu dneska večer domů. Teď jsem zaznamenala pár slibných výzdob v předzahrádkách domů a v oknech, tak jsem zvědavá.
Pinot Noir Tak kolem nás snad bydlí jenom světský. Tolik barev v led žárovkách a blikání, to je snad na epileptický záchvat.
Potrefenáhusa Mně nevadí ani barevná světla, ale blikající jsou děs. A tady má pár lidí i takové to promítání na zeď domu, diskotéka hadr! Ale ty pěkné výzdoby jsou v přesile, takže si to užívám.
Já se přiznám, že na mě je toho už možná trochu moc, jak to tu v každým okně, v každý druhý zahradě a část sousedů má olemovaný i zápraží a domy zvenku.
My k tomu teda přispíváme, protože jsem omylem místo 3metrovýho řětězu se světýlkama koupila 30metrovej a muž tu s ním ověnčil polovinu obýváku
.
Zina já jsem takhle jednou koupila omylem barevnej (byl totiž narvanej v krabici od bílýho), kterej jsem do tý doby hrozně odmítala a on je uplně skvělej, dělá hrozně hezký světlo a šetřim si ho až vyloženě na vánoce
Zina Haha, vítej v klubu, měli jsme takového malinkého roztomilého sobíčka. Čas se mu naplnil, objednala jsem nového - a on jim za ty roky vyrost, dorazil kapitálí kus, metr vysoký!![]()
Potrefenáhusa Já jsem ještě barevnej, co by se mi líbil, neviděla, ještě max ty, kde jsou jen žlutý, červený a oranžový světýlka, víc už nedávám. Ale tchýně, když nosila muže, tak asi chtěla během Vánoc zběhnout k cirkusu, protože jinak si neumím vysvětlit, že ač jinak příčetnej, v rámci Vánoc by byl schopnej nám na naši pidizahradu zahradu nainstalovat soby i se saněma v životní veikosti a hlavně v zářivých barvách.
Sweet Potato Teď to tu píšu! :-D :-D
Milujem ten vianočný cirkus, aj keď mám vždy zlé svedomie, že zbytočne vyplytvaná elektrina...
My mame svetylka jenom na balkone. Dela to tam takove utulno a neni nam pak videt do bytu.
Jsou to vsechno ledky, to je spotreba nula cela nic.
Zina hlavně když to neni santa, co leze po žebříku do komína ![]()
ten muj řetěz byl z madal balu, ale už je to spousta let. On má barev hodně, ale všechny jsou takový příjemný, fakt to miluju a nejde to vyfotit
a normálně loni jsem si na stromeček pořídila úplně nejvíc boží řetěz se svítícíma muchomůrkama!!!!!![]()
když si vzpomenu, jak jsem v pubertě prosazovala ty perníčky a slaměný vozdobičky a maximálně sušenej pomeranč ![]()
Pinot Noir Vegas
![]()
Sweet Potato Zina takého inštalovala pred rokmi mestská časť! A keď to potom nové zastupiteľstvo zrušilo, vlastne celé vianočné osvetlenie okrem stromčeka eko/nomický/logických dôvodov, tak som s nimi síce musela súhlasiť, ale normálne tu bol občiansky odpor! Že bez asi trojmetrového svietiaceho soba pri pumpe je to vlatne ako za komančov!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje