Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 18:26

dnes si jedu z brna v koloně a potěšilo mě, že většina řidičů, až na pár idiotů (do jednoho v posledních modelech mercedesu, což mě zaujalo), už preventivně tvořila záchranářskou uličku. to jsem dlouho nezažila.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 29. listopadu 2019 22:32

Potrefenáhusa v Brně maji Masárnu i Masaryčku, žádní troškaři

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 10:15

Jiná Realitaj ja nedavno taky jela a zacala se tvorit kolona a ridici taky tak nejak automaticky vytvorili ulicku a myslim, ze to dokonce dodrzeli vsichni.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 30. listopadu 2019 18:42

Jiná Realita já teď skoro pokaždý, když jsem jela po D10, tak kdykoli se tvořila kolona, tak hned všichni dělali uličku. Mluvila jsem o tom se známou, co má příbuznýho u dopraváků a prý se to celkově dost zlepšilo. Že zaznamenali skokový zlepšení po té velké bouračce na D1 s hořící cisternou.

Online Pinot Noir
29623 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 10:05

Mně včera udělalo radost vánoční osvětlení domů a zahrad. Mám ten vánoční kýč ráda

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 10:55

Pinot Noir Tyjo, já taky, akorát teda soused naproti má barevnej blikající cirkus, nastesti na to přímo z okna není vidět 

Online Pinot Noir
29623 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 10:58

Potrefenáhusa U nás ne naproti, ale bydlí tu v obci docela velká komunita lidí od kolotočů. Výzdoba tomu odpovídá . Chodíme se dívat do jedné z ulic, protože  dětem se to samozřejmě líbí, říkáme tomu Vegas.

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:00

Pinot Noir Já mám nejradsi v oknech takový ty svícny (ty máme my), jsou v tom klasicky žárovky, takže utulny teply světlo 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:09

Těším se, až půjdu dneska večer domů. Teď jsem zaznamenala pár slibných výzdob v předzahrádkách domů a v oknech, tak jsem zvědavá.

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:20

Pinot Noir Tak kolem nás snad bydlí jenom světský. Tolik barev v led žárovkách a blikání, to je snad na epileptický záchvat.

Online Pinot Noir
29623 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:21

Potrefenáhusa Mně nevadí ani barevná světla, ale blikající jsou děs. A tady má pár lidí i takové to promítání na zeď domu, diskotéka hadr! Ale ty pěkné výzdoby jsou v přesile, takže si to užívám.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:23

Já se přiznám, že na mě je toho už možná trochu moc, jak to tu v každým okně, v každý druhý zahradě a část sousedů má olemovaný i zápraží a domy zvenku.
My k tomu teda přispíváme, protože jsem omylem místo 3metrovýho řětězu se světýlkama koupila 30metrovej a muž tu s ním ověnčil polovinu obýváku .

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:26

Zina já jsem takhle jednou koupila omylem barevnej (byl totiž narvanej v krabici od bílýho), kterej jsem do tý doby hrozně odmítala a on je uplně skvělej, dělá hrozně hezký světlo a šetřim si ho až vyloženě na vánoce

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:29

Zina Haha, vítej v klubu, měli jsme takového malinkého roztomilého sobíčka. Čas se mu naplnil, objednala jsem nového - a on jim za ty roky vyrost, dorazil kapitálí kus, metr vysoký!

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:34

Potrefenáhusa Já jsem ještě barevnej, co by se mi líbil, neviděla, ještě max ty, kde jsou jen žlutý, červený a oranžový světýlka, víc už nedávám. Ale tchýně, když nosila muže, tak asi chtěla během Vánoc zběhnout k cirkusu, protože jinak si neumím vysvětlit, že ač jinak příčetnej, v rámci Vánoc by byl schopnej nám na naši pidizahradu zahradu nainstalovat soby i se saněma v životní veikosti a hlavně v zářivých barvách.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:35

Sweet Potato Teď to tu píšu! :-D :-D

Online slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:37

Milujem ten vianočný cirkus, aj keď mám vždy zlé svedomie, že zbytočne vyplytvaná elektrina...

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:40

My mame svetylka jenom na balkone. Dela to tam takove utulno a neni nam pak videt do bytu. 

Jsou to vsechno ledky, to je spotreba nula cela nic.

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:40

Zina hlavně když to neni santa, co leze po žebříku do komína

ten muj řetěz byl z madal balu, ale už je to spousta let. On má barev hodně, ale všechny jsou takový příjemný, fakt to miluju a nejde to vyfotit

a normálně loni jsem si na stromeček pořídila úplně nejvíc boží řetěz se svítícíma muchomůrkama!!!!!

když si vzpomenu, jak jsem v pubertě prosazovala ty perníčky a slaměný vozdobičky a maximálně sušenej pomeranč

Online slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:41

Pinot Noir Vegas

Sweet Potato Zina takého inštalovala pred rokmi mestská časť! A keď to potom nové zastupiteľstvo zrušilo, vlastne celé vianočné osvetlenie okrem stromčeka eko/nomický/logických dôvodov, tak som s nimi síce musela súhlasiť, ale normálne tu bol občiansky odpor! Že bez asi trojmetrového svietiaceho soba pri pumpe je to vlatne ako za komančov!!!