barbucha Já jezdím domů kolem téhle :http://www.parklane-is.cz/cz/
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Potkala jsem @711990 . Poprvé někoho, koho znam jen z virtuálního světa. Měla jsem fakt velikou chuť se k ní vrhnout, seznamovat se a porovnávat, co má kdo na sobě. Ale byly jsme v sauně, tak jsem se radši ovládla. ;-)
Brambora omg ne...proboha![]()
![]()
barbucha Sousedi maji dite na P6 na River Side School Prague. Jak bych se podivala na okoli Jesenice a Pruhonic. Zije tam hodne cizincu a z Rican je to autem kousek. Vim od zname, za v okoli je nekolik mezinarodnich skol.
Chacha
Chvíli jsem si myslela, že to byl sen, co se tu tak často zmiňují, kdo kdy koho odsud zažil v jaké situaci ve snu, ale pak mi došlo, že to bylo ve skutečnosti
Prosimvas rovnou se teda priznejte, kdo se mi posmival minulej tejden na joze! Nejaky pani mi tam komentovaly rolujici se speky :D
711990 to si fakt nekdo dovoli?
jinx no bylo to dost hnusny. Byla to takova ta stihla vysolarkovana pani 55+, pro kterou asi bylo prilis, koukat na me celou hodinu, takze me s kamoskou poradne propraly v satne pak...
711990 blbky...
Víš co, špek se dá vždycky shodit, ale mozek, ten už nenaroste
dzizisketa :D:D:D pravda
711990 asi jak rika dzizisketa
711990 Žišmarja, jsem z toho původního postu čekala, že to byly nějaký puberťačky a ne pětapadesátiletá madam... ![]()
Karoleena no prave!!! dneska jdu zas, tak uvidime:D
Radost mi udělala dnešní návštěva zubaře. Zakončený 10 rok, kdy zubařka nikomu nic nedělala a nic jsme neplatili. Chodíme tam všichni 4 a dneska mi říkala, že z nás fakt nic nemá
.
Renusatko To se teda máš! Já dnes 880,- a před Vánoci 800,-Zuby se mi rozpadají, ale mám radost, že jdou ještě vůbec spravit![]()
Radost mi udělala dnešní návštěva zubaře. Zakončený 10 rok, kdy zubařka nikomu nic nedělala a nic jsme neplatili. Chodíme tam všichni 4 a dneska mi říkala, že z nás fakt nic nemá
.
Jezis, jak ja vam zavidim! Mne kdyby se vratily vsechny penize, ktere jsem vrazila do zubu, tak uz porizuju barak ![]()
Korsičanka Možná to ještě přijde, ale já jsem měla kazy jen jako těhotná a jednu starou korunku mám po tom, co mi rozvrtali úplně pitomě omylem zub na pohotovosti a potom se ukázalo, že mám zánět lícního nervu
. Děti naštěstí v pohodě. Jeden je poctivej a čistí, jak blázen. Druhej má teda rozhodně štěstí
.
Renusatko Korsičanka I já jsem si dneska zpříjemnila den návštěvou zubařky - jedna malinká bílá plombička na krčku - a jsem o 850 korun chudší.
A ve středu mě čeká ještě dentální hygienistka
.
Hanka H Ahoj Žabko!
Jak se kromě zubů vede? Těšíš se na hromadnou návštěvu? Ráda bych taky, ale furt někde lítám a muž už mě nezná, tak radši sama a až se oteplí!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.