Mulen Máš nejmodřejší?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato moora vím já? Třeba vyhráli všichni ![]()
barbucha to vůbec neříkej, jaký "bojový" pes..? Ani ve srandě ![]()
To se absolutně míjí s tímhle plemenem.
Možná tak vypadají, pro neznaleho, a na úplně první pohled z hoooodne veliké dálky.
Ale ta povaha je naprosto kouzelná. Babydog nebo Nannydog.
Kdyz pominu, že bulovití psi byli přímo šlechtění k totální NEagresivite vůči člověku, tak SBT je ještě o pět pater výš svou totální láskou k člověku.
No a pak je ještě Růžena ![]()
![]()
Já mam ale pocit že je do těch bojovejch plemen počítaj, ne? (u nás teda máme ve vedlejším baráku stafbulku, a to je hrozná svině
)
Pak se člověk pobaví dvojnásob, když vidí takovou Růženku ![]()
barbucha Jo, viz třeba Viníček v Rakousku. Jak se vůbec má? (Nick paničky bych zkomolila)
barbucha termín "bojová plemena" je totálně nesmyslný. Fakt mě strašně míchá, když se někde použije. Bojová plemena neexistují. Z toho používání čiší absolutní neznalost a chybějící vhled.
zrovna teď nedávno jsem četla článek o cestování se psy a právě SBT má v zakázaných plemenech zcela absurdne a nesmyslné právě jen Rakousko. Nakonec, JanieB by o tom mohla vyprávět.
Některych zemich mají bull plemena vstup povolen pouze s pp. Krizencum vstup zakázán.. Třeba Chorvatsko.
Nebo musí být zapsání v Pedigree, žádné jiné plemenné knihy neuznáváji - typicky tady jde např. o pitbully, kteří nejsou uznání FCI.
Ale SBT jsou omezení pouze v Rakousku. Jo a eventuálně Francie, ale ta je celá divná.
Sweet Potato myslim ze je to JanieB
711990 Ano, děkuju.
Sweet Potato @Dadoo Vininek se ma krasne, je to nejvetsi zlaticko <3 Jsme strasne zvedavi, jak bude za mesic reagovat na miminko ;) Videli jsme Ruzencin uspech na FB, gratulujeme! Chteli bysme s Vinnym taky zkusit canisterapii, myslim, ze by na to taky byl... a obzvlast za posledni rok se i hodne zklidnil. Je to nejvetsi mazel.
Snazime se delat mezi Rakusany osvetu skrz "bojova" plemena typu stafici, ale ty predsudky jsou tu desne. Kolikrat nas lidi vidi a radsi predem prechazeji na druhou stranu. A napr. nemecti ovcaci nejsou omezeni nijak (majitele nemusi delat "ridicak" na psa, nemusi nosit na celem uzemi Vidne nahubek i voditko). Za covidu se stavaly i situace, ze majitelka stafika mela covid, tak sla stafika vyvencit kamaradka majitelky, a dostala 600 eur pokuty. Ze jako je venku s bojovym plemenem, na ktere nema ridicak.
Ale vsichni, kdo Vininka poznali osobne, si ho zamilovali ;)
Runczech ohlásil, že půlmaraton ve Varech se běží ![]()
Dneska jsem se viděla - díky covidu- po téměř dvou letech s nejlepší kamarádkou z děství a prvně jsem viděla její 1,5letou holčičku. Měly jsme pěkné odpoledne venku, muž přišel brzy z práce a běhal po hřišti za našimi svišti, takže jsme mohly sedět na dece a aspoň chvíli si popovídat. Zítra si předáváme všechny narozeninové a vánoční dárky, jsem zvědavá, jak si kočárem odveze mimo jiné plakát s črtou jejího miminka v životní velikosti po narození (jen plakát má 50x70 + okraj + rám) ![]()
marieu to je mile ![]()
Komínek vyhrál Magnesii literu![]()
Fakirka Juchuuuuu
marieu to zni jako hezky den. Ja se mam ted konecne videt se 2 dobrymi kamaradkami. Schazime se malo, ale drzime tradici, ze aspon jednou za rok mame grilovani. Uz se na to nabalily i cele nase rodiny, takze pozves dve kamaradky a sejde se 14 lidi. Tak jsem zvedava, kolik si toho zvladnem rict
.
marieu Gatita zrovna tento vikend som sa stretla nazivo s kamaratkou. Naposledy sme boli spolu vsetky 4 v budapesti december 2019. Od vtedy len telefon. Bolo to mile kratke a dozvedela som sa ze jedna z nas presla operaciou a chemoliecbou a my sme to nevedeli. Len preto ze cez telefon sa to tazko vravi a potom zas to uz neslo. Nastastie to ma za sebou a hadam dobre. Aj sme si poplakali. Ale ideme spolu vsetky na chatu v septembri a tam si vsetko povieme ![]()
tato doba nas spojila aj rozdelila a teraz sa znovu dame dokopy
Fakirka A Hilský ![]()
Janulik03 to jste dobre udelaly, ze jste rovnou naplanovaly dalsi setkani. To s tim telefonem je pravda. Driv si treba byli lidi zvykli psat pravidelne shrnujici dopisy (v 18.stoleti treba:),dneska se s prateli bud vidas, nebo si sem tam nahodile zavolate, ale jak rikas, neni to na to, aby clovek takhle vecer brnknul, ze ho vylili z prace nebo mu nasli nemoc.
tato doba nas spojila aj rozdelila a teraz sa znovu dame dokopy
To jsi napsala moc hezky, snad se nám to všem podaří.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my