Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Sweet Potato
40075 příspěvků moje polička 08. června 2021 12:59

Mulen Máš nejmodřejší?

Offline Mulen
4978 příspěvků moje polička 08. června 2021 13:23

Sweet Potato moora vím já? Třeba vyhráli všichni

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 08. června 2021 14:41

barbucha to vůbec neříkej, jaký "bojový" pes..? Ani ve srandě

To se absolutně míjí s tímhle plemenem.

Možná tak vypadají, pro neznaleho, a na úplně první pohled z hoooodne veliké dálky. Ale ta povaha je naprosto kouzelná. Babydog nebo Nannydog. 

Kdyz pominu, že bulovití psi byli přímo šlechtění k totální NEagresivite vůči člověku, tak SBT je ještě o pět pater výš svou totální láskou k člověku.

No a pak je ještě Růžena

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 08. června 2021 14:45

Dadoo 

Já mam ale pocit že je do těch bojovejch plemen počítaj, ne? (u nás teda máme ve vedlejším baráku stafbulku, a to je hrozná svině )

Pak se člověk pobaví dvojnásob, když vidí takovou Růženku

Offline Sweet Potato
40075 příspěvků moje polička 08. června 2021 15:17

barbucha Jo, viz třeba Viníček v Rakousku. Jak se vůbec má? (Nick paničky bych zkomolila)

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 08. června 2021 15:19

barbucha termín "bojová plemena" je totálně nesmyslný. Fakt mě strašně míchá, když se někde použije. Bojová plemena neexistují. Z toho používání čiší absolutní neznalost a chybějící vhled. 

zrovna teď nedávno jsem četla článek o cestování se psy a právě SBT má v zakázaných plemenech zcela absurdne a nesmyslné právě jen Rakousko. Nakonec, JanieB by o tom mohla vyprávět.

Některych zemich mají bull plemena vstup povolen pouze s pp. Krizencum vstup zakázán.. Třeba Chorvatsko.

Nebo musí být zapsání v Pedigree, žádné jiné plemenné knihy neuznáváji - typicky tady jde např. o pitbully, kteří nejsou uznání FCI. 

Ale SBT jsou omezení pouze v Rakousku. Jo a eventuálně Francie, ale ta je celá divná.

Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 08. června 2021 17:07

Sweet Potato myslim ze je to JanieB 

Offline Sweet Potato
40075 příspěvků moje polička 08. června 2021 17:09

711990 Ano, děkuju.

Offline Catherinne
10779 příspěvků moje polička 08. června 2021 17:23
Offline JanieB
541 příspěvků moje polička 08. června 2021 18:56

Sweet Potato @Dadoo Vininek se ma krasne, je to nejvetsi zlaticko <3 Jsme strasne zvedavi, jak bude za mesic reagovat na miminko ;) Videli jsme Ruzencin uspech na FB, gratulujeme! Chteli bysme s Vinnym taky zkusit canisterapii, myslim, ze by na to taky byl... a obzvlast za posledni rok se i hodne zklidnil. Je to nejvetsi mazel. 

Snazime se delat mezi Rakusany osvetu skrz "bojova" plemena typu stafici, ale ty predsudky jsou tu desne. Kolikrat nas lidi vidi a radsi predem prechazeji na druhou stranu. A napr. nemecti ovcaci nejsou omezeni nijak (majitele nemusi delat "ridicak" na psa, nemusi nosit na celem uzemi Vidne nahubek i voditko). Za covidu se stavaly i situace, ze majitelka stafika mela covid, tak sla stafika vyvencit kamaradka majitelky, a dostala 600 eur pokuty. Ze jako je venku s bojovym plemenem, na ktere nema ridicak.

Ale vsichni, kdo Vininka poznali osobne, si ho zamilovali ;)

Offline Catherinne
10779 příspěvků moje polička 08. června 2021 19:15

Runczech ohlásil, že půlmaraton ve Varech se běží

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 08. června 2021 20:05

Dneska jsem se viděla - díky covidu- po téměř dvou letech s nejlepší kamarádkou z děství a prvně jsem viděla její 1,5letou holčičku. Měly jsme pěkné odpoledne venku, muž přišel brzy z práce a běhal po hřišti za našimi svišti, takže jsme mohly sedět na dece a aspoň chvíli si popovídat. Zítra si předáváme všechny narozeninové a vánoční dárky, jsem zvědavá, jak si kočárem odveze mimo jiné plakát s črtou jejího miminka v životní velikosti po narození (jen plakát má 50x70 + okraj + rám)

Offline Janulik03
20112 příspěvků moje polička 08. června 2021 20:06

marieu to je mile

Online Fakirka
2224 příspěvků moje polička 08. června 2021 20:36

Komínek vyhrál Magnesii literu

Offline Sweet Potato
40075 příspěvků moje polička 08. června 2021 20:54

Fakirka Juchuuuuu

Offline Gatita
8582 příspěvků moje polička 08. června 2021 21:22

marieu to zni jako hezky den. Ja se mam ted konecne videt se 2 dobrymi kamaradkami. Schazime se malo, ale drzime tradici, ze aspon jednou za rok mame grilovani. Uz se na to nabalily i cele nase rodiny, takze pozves dve kamaradky a sejde se 14 lidi. Tak jsem zvedava, kolik si toho zvladnem rict.

Offline Janulik03
20112 příspěvků moje polička 08. června 2021 21:34

marieu Gatita zrovna tento vikend som sa stretla nazivo s kamaratkou. Naposledy sme boli spolu vsetky 4 v budapesti december 2019. Od vtedy len telefon. Bolo to mile kratke a dozvedela som sa ze jedna z nas presla operaciou a chemoliecbou a my sme to nevedeli. Len preto ze cez telefon sa to tazko vravi a potom zas to uz neslo. Nastastie to ma za sebou a hadam dobre. Aj sme si poplakali. Ale ideme spolu vsetky na chatu v septembri a tam si vsetko povieme

tato doba nas spojila aj rozdelila a teraz sa znovu dame dokopy

Offline Sweet Potato
40075 příspěvků moje polička 08. června 2021 22:19

Fakirka A Hilský

Offline Gatita
8582 příspěvků moje polička 08. června 2021 22:31

Janulik03 to jste dobre udelaly, ze jste rovnou naplanovaly dalsi setkani. To s tim telefonem je pravda. Driv si treba byli lidi zvykli psat pravidelne shrnujici dopisy (v 18.stoleti treba:),dneska se s prateli bud vidas, nebo si sem tam nahodile zavolate, ale jak rikas, neni to na to, aby clovek takhle vecer brnknul, ze ho vylili z prace nebo mu nasli nemoc. 

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 08. června 2021 22:41
Reakce na Janulik03:

marieu Gatita 

tato doba nas spojila aj rozdelila a teraz sa znovu dame dokopy

​To jsi napsala moc hezky, snad se nám to všem podaří.