MP Marge jupii, tak to mam radost! Sice mas asi smulu na nejaky cas vybranou, ale ten puvodni dum zmel jako dum hruzy.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
MP Marge Hurá! ![]()
Pavlena No a to jsem se tam byla vcera podivat, a on tak i vypada: V chodbach vytrhana podlaha, zacouzene steny, puch - fakt je mi lito lidi, kteri tam musi bydlet! Zejmena kdyz se uvazi, ze pachatel je porad na svobode...
Sweet Potato Diky ![]()
MP Marge tak to zní dobře
a ty jsi šla do jiného města? nebo ten rockford je jen čtvrť?
MP Marge Tak tomu říkám skvělá zpráva
. Ať se ti dobře bydlí. ![]()
MP Marge no hura! A ted uz jen same dobre veci ![]()
MP Marge tak to zní dobře
a ty jsi šla do jiného města? nebo ten rockford je jen čtvrť?
Jine mesto. Rockford je treti nejvetsi mesto ve state Illinois (prvni je Chicago a po nem hlavni mesto Springfield) a vyznacuje se nadhernou puvodni architekturou v kontrastu s vysokou chudobou, kriminalitou, a nezamestnanosti. Podle FBI jedno z deseti nejnebezpecnejsich mest v USA, ale to je podle me blbost.
DeKalb, kam jsem se prestehovala, je asi 45 min jizdy na jih a je to univerzitni mestecko, kde je Northern Illinois University, jedna z nejvetsich verejnych skol v Illinois (ktera se navic vyznacuje tim, ze jsem tam vystudovala magisterske
), takze je to tu sice podstatne mensi, ale takove free a kosmopolitni ![]()
jinx Diky, uz by to potrebovalo ![]()
MP Marge no paráda
a teď už jen samé dobré věci!![]()
MP Marge jj to je té chudobě si pamatuju, žes psala, i jsem si myslela, že je to město, jen mi nějak uniklo, že se z něj stěhuješ úplně pryč... každopádně, zní to fatk dobře, tak ať se daří ...![]()
MP Marge vsak prave! verim, ze toto je novy zacatek ![]()
Diky vsem
Pevne verim, ze ted uz budu prispivat jen do radostneho vlakna ![]()
MP Marge Super! ![]()
MP Marge To teda bylo těsné! Moc gratuluju a přeju už jen samé pěkné věci.![]()
Jeste jednou diky vsem za podporu ![]()
MP Marge gratulujem!!!
Já jsem určitě pro
...snad to přežije volby))
Mutziputzi jo, to neni novej nápad, to už tu bylo![]()

viktorka_od splavu Co to je? Jinak když jsem byla malá, byla někde v Motole sjezdovka, možná furt je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.