paktofonika Tu jim da az druhej den na zaludek, kdyz jim nesedne pivko.:-D.
Luna Jen je vem, prinejhorsim budou rvat a kamosi te litovat, ale to by I tak, kdyby jsi neprisla;-).
paktofonika Tu jim da az druhej den na zaludek, kdyz jim nesedne pivko.:-D.
Luna Jen je vem, prinejhorsim budou rvat a kamosi te litovat, ale to by I tak, kdyby jsi neprisla;-).
Dneska jsem se teda malem regulerne rozervala v cekarne, drzela jsem se jen kvuli lidem. Prede mnou byla pani s nejakou ocni vadou, kdyz vstala, tak bylo znat, ze moc nevidi, sestra ji pomahala do ordinace. No a za par minut zavolali jeji doprovod (jinak tam nechodili) a ja jen slysela, no tak povezte pani vy, co tam je vsechno videt a slysela obrovskou radost, smich a dojmuti asi peti lidi vcetne lekare a sester. No ja byla taaak na mekko.
Luna Hele, já jsem ty svoje minulý pátek vzala na Mňágu, protože jsem chtěla vidět známé a bylo to super. Sice mě to stálo odznáčky, hranolky a kofolu, ale děcka zalezly na průlezky, občas si zašly skočit do "kotle" a byla pohoda.
Luna Vem je a užij si to!!!
Luna Určitě jdi. Lepší na chvíli než nic a když děti trochu uplatíš a zvolíte dobrou hospodu, tak budeš mít klid.
Byli jsme v televizi! Dvakrát živě na čt24, dvakrát reportáž v Událostech (z Brna a v kultuře), já teda naštěstí moc ne, ale ti důležití lidé ano.
dzizisketa A odkaz by nebyl?
Tady, pustit od 15:42
dzizisketa Děkuju, zajímavé, to by mne taky bavilo.
Super, píšu si, možná bude letos ještě jedna v září, kdyžtak pak nejpozději za rok ![]()
dzizisketa šmarjá, toto je úžasné, toto by si mali odskúšať všetci študenti teologických fakúlt, minimálne teda tí, čo plánujú byť farármi. Cirkvi totiž (minimálne tie protestantské, za katolícku netuším) sú na tom finančne len tak-tak a strašne veľa vecí robia cirkevníci svojpomocne, hlavne takéto rôzne opravy. No a samozrejme, pri všetkej snahe, robia ako vedia.
Na tú jeseň, to budú zase omietky, alebo to robíte tématicky rôznorodo?
(A tá zelená ti ide).
Ale u vás docela frčí opravy hradov a kaštielov na bázi občanské aktivity, ne? A některé z nich jsou vážně na vysoké úrovni, třeba Lietava, tam se chci v červenci vypravit. Tak bych to zase tak černě se zručností budoucích pastorů neviděla, mohou se zapojit i na Slovensku
Ale samozřejmě rádi uvítáme zájemce odkudkoli! A bude to zase to samé na tom samém místě možná i se stejnými lektory. A kdo absolvuje toto, může se pak přihlásit na pokročilou - tam se dělají fajnovější věci, tažené profily, rustika, doplňování apod.
dzizisketa A už si videla návrh na opravu kaštieľa v Rusovciach? ![]()
![]()
![]()
Ale my se teda s Národním muzeem máme čemu smát, že, pardon.
paktofonika Něco ještě horšího než Strečno?![]()
paktofonika No asi štěstí, že nevím, co tam bylo původně.
Ale takhle nějak si představuju nějaké kongregační centrum scientistů. Nebo Amway.
paktofonika No asi štěstí, že nevím, co tam bylo původně.
Ale takhle nějak si představuju nějaké kongregační centrum scientistů. Nebo Amway.
![]()
![]()
paktofonika Si ma predbehla.
dzizisketa ono nejde ani o zručnosť, máme ich na fakulte reprezentatívnu vzorku, ono sú to hlavne decká z vidieka a špeciálne chlapci vedia spraviť kadečo. Už horšie je to s tým povedomím.
Napríklad toto je jeden megaúspešný projekt, fara vo Vrbovciach, je to aspoň štýlovo akotak zjednotené, ale bohužiaľ celé je to "nabudované" na budovu minimálne o dvesto rokov mladšiu a celé z moderných materiálov:
slniecko Oops. Jsem kdysi koukala na jakousi slovenskou reality show, kde akože milionář hledal ženu a bydlel v něčem takovém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.