Malvin toto vypada dobre, diky!
Mutziputzi uplne z toho na me dychla fakulta! Ale kdyby ty prednasky byly dobre...
Malvin toto vypada dobre, diky!
Mutziputzi uplne z toho na me dychla fakulta! Ale kdyby ty prednasky byly dobre...
Renusatko
Super!!
Já mám radost z dnešní ranní procházky, léto, pole, remízky....a potkala jsem se tam s jedním chlápkem, co máme děti ve stejné třídě, tak jsme šli spolu a povídali si, on je takový klukovský typ, kolem pobíhal jejich Maxipes Fík a celé to bylo takové...jako prázdninové rande v šestnácti (úplně nevinné pochopitelně, jen takový dojem z toho léta, chození po polích, trhání třešní a povídání s cizím klukem, úplně to ve mně probudilo nějaké zasunuté vzpomínky....)
Renusatko veľmi držím palce.
Zuzuli Jedna naše vzdálená příbuzná, se kterou léta nemluvíme, si chtěla prohlédnout náš dům, aniž by nám o tom řekla. Tak si vyčíhala okamžik, kdy tam byli jen řemeslníci, řekla jim, že je naše teta, a oni ji tam vpustili...
Jsem na ně zírala s otevřenou pusou, když mi to ti řemeslnící bezelstně vyprávěli. Spolehli se čistě na to, co jim nějaká babice nakecala a nechali ji tam špacírovat.
Hehe, keď sme sa mali sťahovať do terajšieho bydliska, tak sme plánovali nikomu nehovoriť, z ktorého bytu presne sme, pretože sme vedeli, že je no, v danom okolí proste neštandardný, no. A vieš ako to je. A keď som prišla s deťmi prvýkrát na ihrisko, tak som zistila, že samozrejme nielen všetci vedia, ale ešte si ho aj boli poprezerať, lebo ukecali robotníkov, ktorí to tam stavali, aby im ho ukázali. Takže sa normálne vyviezli stavebným výťahom na strechu a tam im stavbári spravili prehliadku
.
slniecko Ti jsou teda drzí jak lázeňské veverky. Ale asi to nemysleli zle, brala bych to jako poctu, že je to zajímá.
Garfie haha byli jsme o vikendu kamaradovi na svatbe a poprve videli jeho dva bratry. A slintaly jsme tam nad nema celkem hromadne, z toho mame v parte tri po svatbe, 4 pary jsou zasnoubeny a 2 pary jsou spolu asi tak sest let :D vsichni nasi muzi z toho meli dobrou srandu, neb vetsinou jsou to oni kdo hodnoti zeny v okoli se slovy aj ja by som si dal:D njn, takhle to zacina![]()
tak to já asi vyhraju s nejhorším zážitkem narušení privátní sféry: jednou jsem se musela v průběhu dne skočit domů převléknout, a v obýváku na gauči rozvalená moje uklízečka se sousedkou z toho domu, vesele popíjely nějakej šnaps z mýho baru, a celej byt byl cítit mým parfémem... vyvalený jsme byly všechny tři ![]()
no... byl to její poslední úklid u mě... a od tý doby mám co se týče úklidových služeb v mém bytě takový malý traumátko ![]()
RoSa Proto jsem si namísto nějaký vlezlý báby koupila robota, aspoň okna to vyřeší. :)
RoSa Ty jo, to je docela drsný, mně by bylo asi šumák, kdyby o mně paní na úklid roznášela klevety, ani nevím, co by říkala, jestli věci ve stylu, že mám bordel v šuplících, nebo že k nám jezdí dáme jídlo, i když dělám z domova. Ale načapat ji, jak mi se sousedkou plundrují zásoby rumu, to by asi lítaly mopy vzduchem :-D.
Garfie Úplně jsem si to po vašem popisu představila a závidím.
A trochu kontrastně mi udělal radost film Deadpool 2. Dost jsem se na to bála jít, že to nebude tak dobrý jako jednička, ale obavy se ukázaly jako liché a byla to fakt jízda
.
Ja už som minule rozmýšľala nad tým či by som bola schopná nechať upratovačku doma samotnú. Zase sedieť v byte keď okolo mňa niekto upratuje... No ako sa poznám určite by ma cukalo jej pomôcť.
paktofonika Já už jsem uklízečku neviděla dva roky, je mi jedno co a s kym tam dělá, za ten výsledek to stojí![]()
Mutziputzi jak často chodí a jaké má úkoly?
Mutziputzi Všichni mi tu chtěj zkazit radost, ale já se nenechám!
Stará Stanová Kůže Každou druhou středu, no úkoly, prostě uklidit![]()
rasaNori A to já se přiznávam, opakovaně, že mě by nezaujal ani Adonis, natož slintat![]()
Mne príde zvláštne a neúctivé pred partnerom obdivovať alebo komentovať štýlom Dal by som si osobu opačného pohlavia.
paktofonika Já už jsem uklízečku neviděla dva roky, je mi jedno co a s kym tam dělá, za ten výsledek to stojí
No minimálne vyskúšať to musím, ten pocit že prídeš domov a je hotovo :)
paktofonika Hele kdo jednou zkusí už nechce jinak, já bych takhle prostě uklidit nedokázala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.