Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. června 2018 10:25

Malvin toto vypada dobre, diky! 

Mutziputzi uplne z toho na me dychla fakulta! Ale kdyby ty prednasky byly dobre...

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 21. června 2018 10:35

Renusatko  Super!!

Já mám radost z dnešní ranní procházky, léto, pole, remízky....a potkala jsem se tam s jedním chlápkem, co máme děti ve stejné třídě, tak jsme šli spolu a povídali si, on je takový klukovský typ, kolem pobíhal jejich Maxipes Fík a celé to bylo takové...jako prázdninové rande v šestnácti (úplně nevinné pochopitelně, jen takový dojem z toho léta, chození po polích, trhání třešní a povídání s cizím klukem, úplně to ve mně probudilo nějaké zasunuté vzpomínky....)

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 21. června 2018 10:57

Renusatko veľmi držím palce.

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 21. června 2018 11:02

Zuzuli Jedna naše vzdálená příbuzná, se kterou léta nemluvíme, si chtěla prohlédnout náš dům, aniž by nám o tom řekla. Tak si vyčíhala okamžik, kdy tam byli jen řemeslníci, řekla jim, že je naše teta, a oni ji tam vpustili...

Jsem na ně zírala s otevřenou pusou, když mi to ti řemeslnící bezelstně vyprávěli. Spolehli se čistě na to, co jim nějaká babice nakecala a nechali ji tam špacírovat.

​Hehe, keď sme sa mali sťahovať do terajšieho bydliska, tak sme plánovali nikomu nehovoriť, z ktorého bytu presne sme, pretože sme vedeli, že je no, v danom okolí proste neštandardný, no. A vieš ako to je. A keď som prišla s deťmi prvýkrát na ihrisko, tak som zistila, že samozrejme nielen všetci vedia, ale ešte si ho aj boli poprezerať, lebo ukecali robotníkov, ktorí to tam stavali, aby im ho ukázali. Takže sa normálne vyviezli stavebným výťahom na strechu a tam im stavbári spravili prehliadku .

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 21. června 2018 11:10

slniecko Ti jsou teda drzí jak lázeňské veverky. Ale asi to nemysleli zle, brala bych to jako poctu, že je to zajímá.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 21. června 2018 11:15

Garfie haha byli jsme o vikendu kamaradovi na svatbe a poprve videli jeho dva bratry. A slintaly jsme tam nad nema celkem hromadne, z toho mame v parte tri po svatbe, 4 pary jsou zasnoubeny a 2 pary jsou spolu asi tak sest let :D vsichni nasi muzi z toho meli dobrou srandu, neb vetsinou jsou to oni kdo hodnoti zeny v okoli se slovy aj ja by som si dal:D njn, takhle to zacina

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 21. června 2018 11:43

slniecko 

tak to já asi vyhraju s nejhorším zážitkem narušení privátní sféry: jednou jsem se musela v průběhu dne skočit domů převléknout, a v obýváku na gauči rozvalená moje uklízečka se sousedkou z toho domu, vesele popíjely nějakej šnaps z mýho baru, a celej byt byl cítit mým parfémem... vyvalený jsme byly všechny tři 

no... byl to její poslední úklid u mě... a od tý doby mám co se týče úklidových služeb v mém bytě takový malý traumátko

1333 příspěvků moje polička 21. června 2018 11:48

RoSa Proto jsem si namísto nějaký vlezlý báby koupila robota, aspoň okna to vyřeší. :)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. června 2018 11:54

RoSa Ty jo, to je docela drsný, mně by bylo asi šumák, kdyby o mně paní na úklid roznášela klevety, ani nevím, co by říkala, jestli věci ve stylu, že mám bordel v šuplících, nebo že k nám jezdí dáme jídlo, i když dělám z domova. Ale načapat ji, jak mi se sousedkou plundrují zásoby rumu, to by asi lítaly mopy vzduchem :-D.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. června 2018 11:59

Garfie Úplně jsem si to po vašem popisu představila a závidím.

A trochu kontrastně mi udělal radost film Deadpool 2. Dost jsem se na to bála jít, že to nebude tak dobrý jako jednička, ale obavy se ukázaly jako liché a byla to fakt jízda .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:11

Ja už som minule rozmýšľala nad tým či by som bola schopná nechať upratovačku doma samotnú. Zase sedieť v byte keď okolo mňa niekto upratuje... No ako sa poznám určite by ma cukalo jej pomôcť.  

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:13

paktofonika Já už jsem uklízečku neviděla dva roky, je mi jedno co a s kym tam dělá, za ten výsledek to stojí

1333 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:14

Mutziputzi jak často chodí a jaké má úkoly?

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:16

Mutziputzi Všichni mi tu chtěj zkazit radost, ale já se nenechám! 

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:16

Zina 

Ano, Deadpool byl skvělý. Jsem zvědavá na Ant-Mana.

A potěšení z mužské společnosti jako rasaNori si taky ráda užiju.

20970 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:17

Stará Stanová Kůže Každou druhou středu, no úkoly, prostě uklidit

20970 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:18

rasaNori A to já se přiznávam, opakovaně, že mě by nezaujal ani Adonis, natož slintat

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:26

Mne príde zvláštne a neúctivé pred partnerom obdivovať alebo komentovať štýlom Dal by som si osobu opačného pohlavia. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:28
Reakce na Mutziputzi:

paktofonika Já už jsem uklízečku neviděla dva roky, je mi jedno co a s kym tam dělá, za ten výsledek to stojí

​No minimálne vyskúšať to musím, ten pocit že prídeš domov a je hotovo :)

20970 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:29

paktofonika Hele kdo jednou zkusí už nechce jinak, já bych takhle prostě uklidit nedokázala.