Mutziputzi Věřím, jde asi jen o to, odhodlat se a někoho takového si objednat. Asi taky na to časem dojde.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mutziputzi A chodí keď si v práci alebo keď si von so psom?
paktofonika Dopoledne, když jsem v práci, psa beru buď s sebou nebo ho šoupnu na hlídání.
RoSa kolega mi vypravel,ze se jednou vratil necekane domu a nacapal tam uklizecku s frajerem. A neuklizeli spolu.Nemam duvod mu neverit.
Prokristapána
Co ti na to řekla ta sousedka?!
Gatita Au, tak to je mazec! Já jsem jednou nabídla uklízečce ve vedrech, že se u nás může vysprchovat (myslela jsem si na takovou "záložní" sprchu v přízemí a ona se mi bezelstně přiznala, že se stejně vždycky sprchuje, v naší koupelně a prý kde kupuju ten úžasný sprcháč? Taky jsem byla poněkud zaskočená....
paktofonika Mně chodí uklízečka bez ohledu na to, jestli jsem, nebo nejsem doma. Psů se na začátku trochu bála, ještě jsem měli v té době vlkodava, ale teď už se na ně naopak těší. Když vím, že budu dlouho pryč, tak to naplánuju na uklízecí den, že tu mají společnost. Ale už se teda známe roky i na osobní rovině, někomu cizímu bych tu psy nenechala ani náhodou.
Zina Tak keď sa poznáte je to fajn ale asi by som psov s upratovačkou nenechala. Za prvé by strkali nos všade a za druhé, ako to tu tak čítam, je možné že by som jedného dňa prišla domov a psy nikde.
paktofonika To né, spíš by seděli s uklízečkou na sedačce, jedli popkorn a koukali na 101 dalmatinů v TV ![]()
slniecko
tak to já asi vyhraju s nejhorším zážitkem narušení privátní sféry: jednou jsem se musela v průběhu dne skočit domů převléknout, a v obýváku na gauči rozvalená moje uklízečka se sousedkou z toho domu, vesele popíjely nějakej šnaps z mýho baru, a celej byt byl cítit mým parfémem... vyvalený jsme byly všechny tři
no... byl to její poslední úklid u mě... a od tý doby mám co se týče úklidových služeb v mém bytě takový malý traumátko
a máme tu víťaza ![]()
no ale, tú traumu stojí za to prekonať ![]()
Ináč vidím dieru na trhu, chcelo by stráženie/venčenie/upratovanie v jednej osobe.
paktofonika Díra na trhu je na to venčení, aspoň v mým okolí. Jeden čas jsem dost intenzivně někoho sháněla a nepodařilo se mi najít mezi zájemci nikoho, u koho bych měla pocit, že tu hodinu nestráví v hospodě U Zelených, a zároveň že těch 70 kilo na vodítku nějak zvládne. Jsem pak přemýšlela, jestli to toholde oboru nevstoupit - jako že bych se courala se psem po lesích a někdo by mi za to ještě dal odměnu :-D.
Zina No chcelo by to komplexnú službu. Ráno by prišla, vyvenčila, upratala, potom znovu vyvenčila, pohrala sa so psami a išla preč. Pes spokojný, pán spokojný... :D
Až sa dáš na to venčenie tak daj vedieť. Možno by bodol aj hotel pre psov ak by si otvorila :)
RoSa
si to už nepamatuju přesně (měla jsem v ten moment řádný zatmění), ale nějak se asi nenápadně zdekovala
už tam nebydlím, ale než jsem se odstěhovala, nepotkaly jsme se - nejspíš číhala a schovávala se, když jsem šla...
paktofonika Já jsem pro, ale s tím uklízením mi budeš pomoct, v tom nijak extra nevynikám. Až budeme mít hotovo, tak to můžeme zakončit společným sledováním komisaře rexe a odlehčením domácího baru :-D.
Zina Súhlasím
Ale radšej 101 dalmantíncov než komisára Rexa.
Připomíná mi to ty chvíle, kdy jsme si s kamarádkama na tajňačku zkoušely maminčinu rtěnku, podpatky, korále, cucly si z nějaké flašky jen pro dospělé... Některé z toho asi nevyrostly. :)
Mám strašnou radost, kámoška mi koupila a podarovala úžasné džíny, nejen naprosto správnou velikost, ale přesně takový, jaký jsem chtěla. A to o mém chtění nic nevěděla, prostě si to tak tipla, že bych je mohla potřebovat.. ![]()
Myslím jsou to tyhle:

Si tady jen odlozim:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Congrats!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.