Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:31

Mutziputzi Věřím, jde asi jen  o to, odhodlat se a někoho takového si objednat. Asi taky na to časem dojde.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:32

Mutziputzi A chodí keď si v práci alebo keď si von so psom? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:35

paktofonika Dopoledne, když jsem v práci, psa beru buď s sebou nebo ho šoupnu na hlídání.

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:41

RoSa kolega mi vypravel,ze se jednou vratil necekane domu a nacapal tam uklizecku s frajerem. A neuklizeli spolu.Nemam duvod mu neverit.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:53

RoSa 

Prokristapána  Co ti na to řekla ta sousedka?!

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:54

Gatita Au, tak to je mazec! Já jsem jednou nabídla uklízečce ve vedrech, že se u nás může vysprchovat (myslela jsem si na takovou "záložní" sprchu v přízemí a ona se mi bezelstně přiznala, že se stejně vždycky sprchuje, v naší koupelně a prý kde kupuju ten úžasný sprcháč? Taky jsem byla poněkud zaskočená....

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. června 2018 12:55

paktofonika Mně chodí uklízečka bez ohledu na to, jestli jsem, nebo nejsem doma. Psů se na začátku trochu bála, ještě jsem měli v té době vlkodava, ale teď už se na ně naopak těší. Když vím, že budu dlouho pryč, tak to naplánuju na uklízecí den, že tu mají společnost. Ale už se teda známe roky i na osobní rovině, někomu cizímu bych tu psy nenechala ani náhodou. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. června 2018 13:01

Zina Tak keď sa poznáte je to fajn ale asi by som psov s upratovačkou nenechala. Za prvé by strkali nos všade a za druhé, ako to tu tak čítam, je možné že by som jedného dňa prišla domov a psy nikde. 

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 21. června 2018 13:02

paktofonika To né, spíš by seděli s uklízečkou na sedačce, jedli popkorn a koukali na 101 dalmatinů v TV 

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 21. června 2018 13:04
Reakce na RoSa:

slniecko 

tak to já asi vyhraju s nejhorším zážitkem narušení privátní sféry: jednou jsem se musela v průběhu dne skočit domů převléknout, a v obýváku na gauči rozvalená moje uklízečka se sousedkou z toho domu, vesele popíjely nějakej šnaps z mýho baru, a celej byt byl cítit mým parfémem... vyvalený jsme byly všechny tři 

no... byl to její poslední úklid u mě... a od tý doby mám co se týče úklidových služeb v mém bytě takový malý traumátko

​a máme tu víťaza

no ale, tú traumu stojí za to prekonať

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. června 2018 13:08

Garfie 

Ináč vidím dieru na trhu, chcelo by  stráženie/venčenie/upratovanie v jednej osobe. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. června 2018 13:17

paktofonika Díra na trhu je na to venčení, aspoň v mým okolí. Jeden čas jsem dost intenzivně někoho sháněla a nepodařilo se mi najít mezi zájemci nikoho, u koho bych měla pocit, že tu hodinu nestráví v hospodě U Zelených, a zároveň že těch 70 kilo na vodítku nějak zvládne. Jsem pak přemýšlela, jestli to toholde oboru nevstoupit - jako že bych se courala se psem po lesích a někdo by mi za to ještě dal odměnu :-D.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. června 2018 13:22

Zina No chcelo by to komplexnú službu. Ráno by prišla, vyvenčila, upratala, potom znovu vyvenčila, pohrala sa so psami a išla preč. Pes spokojný, pán spokojný... :D

Až sa dáš na to venčenie tak daj vedieť. Možno by bodol aj hotel pre psov ak by si otvorila :)

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 21. června 2018 13:43
Reakce na barbucha:

RoSa 

Prokristapána  Co ti na to řekla ta sousedka?!

si to už nepamatuju přesně (měla jsem v ten moment řádný zatmění), ale nějak se asi nenápadně zdekovala už tam nebydlím, ale než jsem se odstěhovala, nepotkaly jsme se - nejspíš číhala a schovávala se, když jsem šla...

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. června 2018 13:45

paktofonika Já jsem pro, ale s tím uklízením mi budeš pomoct, v tom nijak extra nevynikám. Až budeme mít hotovo, tak to můžeme zakončit společným sledováním komisaře rexe a odlehčením domácího baru :-D.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. června 2018 13:50

Zina Súhlasím  Ale radšej 101 dalmantíncov než komisára Rexa. 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 21. června 2018 13:59

Připomíná mi to ty chvíle, kdy jsme si s kamarádkama na tajňačku zkoušely maminčinu rtěnku, podpatky, korále, cucly si z nějaké flašky jen pro dospělé... Některé z toho asi nevyrostly. :)

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 21. června 2018 16:59

Mám strašnou radost, kámoška mi koupila a podarovala úžasné džíny, nejen naprosto správnou velikost, ale přesně takový, jaký jsem chtěla. A to o mém chtění nic nevěděla, prostě si to tak tipla, že bych je mohla potřebovat..

Myslím jsou to tyhle:

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. června 2018 17:33

Si tady jen odlozim:

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 21. června 2018 17:37

razorblade 

Congrats!