711990 srotuje taky a tipuju tetu s neteří!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
bram Mám na sletu švagra a viděli jsme ho v TV. Já bych se na slet asi normálně nedívala, ale když už jsme se dívali, tak jsem byla ráda, protože některé cvičení fakt stály za to.
Edge Pavlíček byl dobrý, ale já nějak nerozdýchávám Kocába, takže mi vlastně nevadilo, že jsem skoro celý koncert Výběru prostála ve frontě na pivo.
brrr žejo! Bylo to moc hezké, líbily se mi ty ženy a dorostenky s kruhama a děti.. vlastně skoro všechno :)
Na slet jsem kouka a libilo se mi to
Vzpominala jsem.na svoje zazitky ze sletu z roku 2000 a klidne bych do toho sla znova.
Lama_z_Lana no ale to jsi cvičila dětskou skladbu, ne? :)
bram Strší žactvo, v tu dobu mi bylo..hmm..11 :) Na tu skladbu strašně ráda vzpomínám, pořád ji mám za jednu nejpovedenějších vůbec.
Mick Jagger spieva Pec nám spadla :D
https://www.instagram.com/p/Bk3E0ixHQ6Y/?taken-by=mickjagger
Pre tých čo nemajú instagram
Udělalo mi radost, že tyčinka Compeed (snad to píšu dobře) proti otlakům asi fakt funguje.
Užila jsem si procházku ve Vagabond sandálech, které mi normálně žraly nohy.
To funguje na už vzniknuté otlaky, alebo proti vzniku?
Mick Jagger spieva Pec nám spadla :D
https://www.instagram.com/p/Bk3E0ixHQ6Y/?taken-by=mickjagger
Pre tých čo nemajú instagram
Hehe zdá sa, že to začína byť móda, asi sa starí rockeri začínajú nudiť:)))
slniecko Ale je to vtipné nie? Mňa nedávno pobavila Metallica keď hrali Jožin z bažin :D
Velmi prijemna soukroma prohlidka hradu a okoli, kterou jsem delala pro maminku manzelova sefa. Na oplatku nas pozvala do Tallinnu, ze pry tam nas provede zas ona. Hrozne mila zenska <3
Solathis Tallin je krásný.
paktofonika no je:) a presne na Metallicu narážam...vo Viedni zas hrali Falca:)..rozmýšľam, čo by hrali u nás :-D
slniecko Já to použila proti vzniku. Jedny boty mě loni hrozně tlačily, tak jsem je skoro nenosila. Letos jsem je dala na nohu a cítila, že se vrátím s puchýři, tak jsem namazala a OK. Venku jsem cítila dření na jednom místě, tak jsem znovu přemázla a konec, boty jak bačkůrky...
moninika Jak to vypadá? Znám jen náplasti po, ale tohle ne. ![]()
moninika to znie dobre...
Renusatko Mně to doporučila známá, kupovala jsem v lékárně, cena tuším kolem 140.

moninika Už jsem to našla, děkuji. Vůbec nic mi to při prvním pokusu nevyhledalo. Asi to vyzkouším, kolikrát člověk ví hned, že to nedopadne dobře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.