slniecko
tak dík
Co Vám dnes udělalo radost.?.
andulka01 Stihla :-). A koncert byl super...
Už asi čtvrtej měsíc jsem v kuchyni hledala líheň molů. A furt nic a furt nic, jen každou chvíli někde posedával novej hajzl vošklivej. A dneska, hosana!!! V česneku. Normálně ho vyžrali úplně do duta. Blbší žrádlo si najít nemohli, ale je s nima amen. Uf.
Gellnerova jako v syrovym česneku
voni fakt sežerou všechno..
Ounz nojo. Našla jsem je náhodou, protože jeden ten blbec seděl přímo na palici. Jinak by mě to nenapadlo. Jako kdo to může žrát takhle nahusto
!
Gellnerova no tak doufej, že tam jen neodpočíval a nemáš zdroj jinde, doporučuju takový ty lepkavý pásky na ně, maj např v dm drogerie
Ounz Gellnerova Sežerou fakt cokoliv. Jednou jsme je měli v kávě. Byli z toho úplně naspeedovaní a skoro nesmrtelní ![]()
Pinot Noir no kávu se nedivim, mě překvapí tyhlety věci jako česnek, masox a tak..
Ounz jo? Dík! Zejtra bude nákup století :D. Suchej šampon, slanej sprej, pásky na moly... eště bych mohla koupit mucholapky a vosk na knír a bude to nejmíň atraktivní nákup v historii
.
Gellnerova vosk na knír nekupuj, to musíš vyrvat epilátorem (vosk je nahovno
) můžeš spíš přihodit náplasti na kuří oka ![]()
Ounz mě to docela funguje, náhodou :D. Lepší, než to žhavení lebky na kosmetice. Epilátorem to je děs, to slzim, kejchám, příšernej zážitek. Kuří oka - píšu si.
Gellnerova no já zas tim voskem strhla i kůži
takže už nikdy..
Ounz hmhm, ale negativní zkušenosti s knírem nepatří do radostného vlákna
.
Gellnerova už mizim ![]()
Ounz Gellnerova knír nemám, ale není lepší ho odbarvit?
Voskem jsem si kdysi na nohách způsobila krvavý podlitiny...
Potrefenáhusa černovlasá s blonďatým knírem?
(Já to tam nechci, tak škubu)
Ounz jo? Dík! Zejtra bude nákup století :D. Suchej šampon, slanej sprej, pásky na moly... eště bych mohla koupit mucholapky a vosk na knír a bude to nejmíň atraktivní nákup v historii
.
Jéje, vosk na knír, já jsem to zkraje pochopila tak, že si u vás fakt někdo voskuje kníry

Ginevra
eště to tak!
Gellnerova Když se rozmůžou, tak vlezou do všeho, já jsem je jednou našla i v chilli. A ty lepící pásky dost pomáhají, akorát já blbě nesu, že to na nich mají docela nadlouho, tak je pak musím průběžně kontrolovat a zkracovat jim utrpení
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.