viktorka_od splavu šmarjá, já su podrážděná už jen ze čtení historek v tom článku! :D
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karoleena
pardon
viktorka_od splavu To je milacek, muj clovek![]()
Díky
no ten chlápek v tramvaji , uáá , to bych chtěla sledovat na vlastní voko.
Taky pozoruju, že s věkem se ve mně rve dopředu hajzlík.
Například jsem si osvojila oslovovat mladší (a ani ne o moc mladší) chlápky způsobem:
"podívejte, mladíku.. (zde pokračuje výtka, sarkastické sdělení, cokoli - ale nic milého, jak je asi jasno...)
No a je mi skvěle, dříve bych se v takovém nějakém konfliktu vztekla a teď si to užívám.
Posledni den v praci, zejtra batoh na zada a vyrazim smer cerna hora, jupi!
Mutziputzi vsak na tebe jsem myslela, kdyz jsem to cetla![]()
viktorka_od splavu Tak to mě teda nikdy nenapadlo, že důchodci u přechodu nebo blikači chtějí prudit... nebo to má být vtipné?
Stará Stanová Kůže vtipné kdyžtak přeskakuj, není to tvá krevní skupina![]()
Stará Stanová Kůže budeš jinej gang, to neřeš....
já jsem se pobavila náramně :-)
nolita ok. to je fakt, že Čermáka moc nechápu (abych to vyjádřila kulantně) celkově.... ![]()
viktorka_od splavu "Welcome to Cleveland." ![]()
Vďaka.
Mne udelala radost ciste prizemni vec: Viditelne mi povyrostly ty desny podrustajici vlasy, jeste tak 2 roky a snad bude aspon tretina puvodni kvality zpet.![]()
viktorka_od splavu Tak to je geniální :-) začnu si sama na sebe dávat pozor, blížím se do věku... :-)
Mutziputzi a srry, lepsi? https://archiv.ihned.cz/c7-66208520-mprg0-58de54445c7489a
Haha, fakt dobrý.
viktorka_od splavu Tak to je geniální :-) začnu si sama na sebe dávat pozor, blížím se do věku... :-)
jako mládě jsem prohlašovala, že až mi bude pade, nechám se dobrovolně odstřelit (aby ze mě nebyla taková prudivá potvora jako ty kolem mě). teď jsem pojala plán, že se do toho pustím zodpovědně a budu plnit nastolené úkoly![]()
Lilly_Ku super,uzij si to.:-)
Lilly_Ku Černá Hora je krásná. Pracovně tam byl 3 roky bratranec a máme ji procestovanou křížem krážem.
ok. to je fakt, že Čermáka moc nechápu (abych to vyjádřila kulantně) celkově....
Mě ty jeho humory teda taky moc neberou.
Mám ode dneška 14 dnů dovolenou
A starší dítko se naučilo škrábat brambory, to se taky hodí.![]()
brrr Ja mam ted nuceny 4 tydny dovoleny, ale vetsinu casu mi sezere behani kolem stary a novy prace, studijni povinnosti a podobny radosti. Ale utesuju se tim, ze aspon teda nemusim rano vstavat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.