Lama_z_Lana Já musím taky dopsat resty, u některých bylo včera pozdě (jako že fakt). Jen to ranní vstávání mi s dětmi hrozí stále. Na druhou stranu mám nachystané 4 (slovy čtyři) knížky na čtení. Jupí!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Ochladilo se na krásných 25 stupnů, zase můžu dýchat. Boží. ![]()
Na Vyšehradě už půl hodiny leje jako z konve. Doufám, že do tmy stihnu uběhnout alespoň osmičku!
Na Letné prší... takže sauna. Ale aspoň že tak... snad se časem o malinko ochladí. Dnes celý den ve stínu 37.
domenica tady už je zima... 24°C. To by se právě běželo...
V Podkrkonoší dnes nepršelo, ale přes den max. 30-32, teď celkem chládek i bez deště, na tričko a kalhoty, proti Praze neuvěřitelný rozdíl. Asi tu setrvám, než se to hnusný povětří v Praze přežene.
Vylíhla se nám krevetí miminka!![]()
Sweet Potato Sníte je až odrostou? (Jsem hnusná, já vím.)
brrr Nejsi, na tohle téma tu trapně žertujeme všichni. Ale ony dospělé mají tak 2-3cm, to by leda uvízlo v zubech.
Sweet Potato meli jsme krevetky v akvarku v praci a taky jsme vtipkovali, ze si je vykrmujem. No a po vykrmeni snedla jedna kreveta drubou![]()
711990 Huš! Zatím je máme dva měsíce, žádný kanibalismus nepozorován.
Tak jsem tu osmičku dala! Mám radost. ![]()
Zázraky se přece jen dějí. Prší už i u nás! A ne jen přeháňky, ale souvisle. Nejkrásnější probuzení do nového dne po více než 2 týdnech
.
wendulka Vendulko, tak to Ti moc přeji a doufám, že se taky dočkám. Tady je horko, dusno, vyprahlo ... člověk se potí jako kůň, i když jen sedí.
Dalia No už je bohužel po všem. Dusno je sice pořád, ale vzduch se konečně aspoň trochu ochladil
.
Tak u nás nakonec taky krása, pršelo i k ránu, ještě teď doznívá to příjemné vlaho a chlad a dokonce... sice jen malinko a v dálce - cítím pozim.
domenica Ano, já už podzim taky zachytila ve vzduchu. Sice jen tak lehounce, ale bylo to tam. ![]()
Mutziputzi Dyť říkám lehce. To stihneš, žádnou paniku.
Já už opálená jsem, ale s klidným svědomím to vyvezu na sever.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.