Renusatko A mělo by to mít nějaký dlouhodobější účinek?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kora mělo, ale my to v práci nemáme dlouho a s tím akné na rehabku moc lidí nechodí. Jen asi děti zaměstnanců, takže zatím to není úplně prokazatelné.
Renusatko Díky za info.
Dovolena v Madarsku, kam jsem nejdriv vubec nechtela. Bylo to tam proste bozi.
Luna no neřikala sem to?!![]()
Luna No vidíš! To je tak vždycky.
Som rada, že konečne môžem zaľahnúť do postele a v kľude zaspať, aj keď nie nadlho.
Dnes to u nás vyzerala ako na Václaváku, návšteva za návštevou... Keď sme konečne až večer ostali sami, začali fofry.
Rýchlo zaliať celú okrasnú záhradu, pobaliť kufre, poupratovať kuchyňu, dom, atď.
Zajtra ráno smer NÓRSKO.
Som unavená, ale aj šťastná. Všetko je na poriadku, môžeme za pár hodín zamknúť dom a odcestovať.
milacka Darinko, šťastnou cestu a užij si to tam! ![]()
Luna
Maďarsko je super!
milacka šťastnú cestu!!!
Radost mi udělal David Černý, když dneska vrátil tank na náměstí Kinských
.
Mám obrovskou radost!
Neteř z Paříže dostala nabídku na dvouletý kontrakt u velké francouzské firmy v Praze. Před prázdninami odpromovala na Sorbonně a rozmýšlela, co dál a přišla nabídka! Oddělení marketingu a komunikace potřebuje rodilého "frčeka". Snad tedy nebude muset psát, nebo jí to bude někdo opravovat, protože českou gramatiku opravdu neumí. Strašně se těší, protože Prahu miluje. Ani ve snu by ji prý nenapadlo, že by mohla jít pracovat do Prahy. Pošilhávala spíš po Jižní Americe.
Od září začíná. A to jí buou platit i letenky a akceptovali i uvolnění na zaplacenou dovolenou v Jižní Africe koncem září. Já se na ni TAK těším!!! ![]()
Jo, tam tank prostě patří
Hele, to leze ven nebo do země?
barbucha Já mám pocit, že do země, ale nejsem odborník na tanky...:-)..
Do ![]()
barbucha Teď na to koukám, jak jsem blbá... Kdyby vyjížděl, tak by musel koukat lauf
.
No, tak to mě mohlo napadnout taky ![]()
Vidíme výuky, takže do...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.