Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 14:45

Milé povídání při osobním setkání s janejane .  Děkuji, Jani!

Offline janejane
656 příspěvků moje polička 14. srpna 2018 19:45

Dalia 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 15. srpna 2018 15:35

Jsem objevila svoje kosmetický zázraky asi. To, jak dokázaly za necej týden spravit můj obličej, je fakt neuvěřitelný. Zlepšení na pohled i na dotek. Na tu kombinaci jsem narazila někde na jednom blogu a byla jsem ve stavu, kdy nebylo co ztratit.

Koupila jsem pak i Sebamed čistícu pěnu a ta je taky super, prakticky nevysušuje. Ještě lepší než moje do téhle doby nejoblíbenějšu Dr. Muller Ichtyocare pěna.

Takže nemusim chodit v kukle

Online 999
19819 příspěvků moje polička 15. srpna 2018 15:47

Lama_z_Lana Pro mě je Squalane objev roku, jsem s ním moc spokojená. Nemám ho na akné, ale na hydrataci a super. Kupuju ho za pár kaček na Ordinary a mohl by to být můj jediný přípravek, který si mažu na obličej :-).

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 15. srpna 2018 15:57

999 Mě štve, že jsem ho po těch diskuzích tady nezkusila dřív. Ale byla jsem skeptická na základě svých hodně špatných zkušeností s olejíčky na obličej.

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 15. srpna 2018 18:26

Dneska jsme sjeli Jizeru z Malé Skály do Dolánek. Čekala jsem podle tv zpravodajství davy jak na Václaváku a vyschlou řeku. Ale většinou jsme byli na celém viděném úseku sami, celkem jsme se míjeli jen s asi 5 loďmi. A Jizera je na tom s vodou lépe než když jsme tam byli v minulých letech... To je teda celý divný.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 15. srpna 2018 22:20

Lama_z_Lana Díky za připomenutí Sebamedu, kdysi jsem zkoušela a ty jejich přípravky byly moc fajn.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 08:31

tina No co jsem pochopila tak zadna slozka toho sebamed gelu, ani skvalan neslouzi jsko "potrava" pro mikroorganisny (hlavne nejakou kvasinkovou potvoru), ktery v drtivy vetsine zapricinujou to perzistentni a rezistentni akne u dospelych. 

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 13:16

Stará Stanová Kůže Tak to je super :-) na to se chystám už nějaký čas. Myslím, že jsem sem dávala historku, jak jsme se (po skvělém jídle v Boučkově hostinci) váleli u kafe na břehu a sledovali zájezd mladých Japonců, jak si objednávají lodě a postupně odjíždějí... v baloňáčkách, balerínkách, s kabelkama. Chlapec co jim lodě půjčoval neuměl slovo anglicky, takže to byla velmi výživná pantomima. No, ve zprávách nic o utonulých nebylo :-)

1333 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 13:34

andulka01 Upřímně řečeno, ono se to tam klidně i v balerinach a kabelkách dá, tak abys nebyla zklamaná, že je to tam málo dramatický, až to popluješ. :)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 13:51

Lama_z_Lana na akne teď mladýmu hodně pomohla laserová sprcha. Má za sebou 7 sezení a mnohem lepší obličej. Speciálně na akne si to lidi celkem chválí (i dospělí). Uvidím ještě co v dlouhodobém období po ošetření, ale měl to teď opravdu hodně špatné a po necelých 14 dnech má už téměř čistý obličej. Dokonce asi prý budeme mít v práci nějakou studii na akne, ale tam ještě nevím podrobnosti. Sama s tím mám problém i po 40, tak jsem zvědavá. 

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 16. srpna 2018 15:27

Stará Stanová Kůže To vím, byli jsme tam taky za nižšího stavu. Ti Japonci byli totiž naprosto vodou nepolíbeni - pádlování na stejné straně, náklony, nechat se otáčet těsně před jazykem... 

Chtěla bych jet s neteří, předtím ještě ten sjezd na koloběžkách. Na pořádnou vodu jezdím jinam :-)

1333 příspěvků moje polička 17. srpna 2018 16:52

Autoservis mi vyměnil vadný díl v autě (alternátor) jen za nákupku a ani práci si nechtěl počítat!!!

Dávala jsem tam auto jen kvůli klimatizaci a nevěřitelnou náhodou exnul alternátor na těch pár metrech, kdy auto převážel mechanik v servisu. Tak prý proto je to skoro gratis, když se to stalo u nich - no a to jsem jim vůbec nic neříkala, nevyhrožovala atd, když jsem ještě nevěděla, proč se to auto najednou začalo chovat divně, prostě nic....

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 11:06

Mila nevesta a liceni s ucesem jeste lepsi, nez na zkousce 

Offline Kora
příspěvků moje polička 18. srpna 2018 19:54

Renusatko Co je laserová sprcha, prosím? Syn má s akné teď docela problém a nic nijak výrazně nezabírá.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 20:11

Kora U nás to mají na rehabilitaci, má to více využití. Já jsem na ní chodila se zánětem šlach, používají to na kožní problémy, lupenku, akne, regenerace pleti, jizvy. Jinak asi i na kožním ana plastice. Říkají tomu laser, ale vznešeně napsáno laserová sprcha. Nedává se to přímo na pleť, ale z nějaké vzdálenosti se pleť osvětluje. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 18. srpna 2018 20:14

Renusatko Díky, už jsem googlila. Našla jsem několik míst, kde to dělají. Otázka je jak bude synek ochotný tam docházet. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 20:22

Kora To jsem měla obavy, ale už mu to asi vadilo, tak chodí poctivě. U nás to je na to akne první týden denně, pak 3x a pak 2x. Čeká ho poslední týden a pomohlo to dost. Kamarádka mi říkala, že její dceři to poprvé pomohlo, podruhé už tolik ne. 

Online RoSa
10172 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 20:25

Renusatko a dá se na to chodit i teď v létě? s opálenou pokožkou?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 20:28

RoSa Jelikož se mladej spálil v době, kdy tam chodil a doktorka nic neříkala, tak to asi nemá vliv.