Milé povídání při osobním setkání s janejane .
Děkuji, Jani!![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jsem objevila svoje kosmetický zázraky asi. To, jak dokázaly za necej týden spravit můj obličej, je fakt neuvěřitelný. Zlepšení na pohled i na dotek. Na tu kombinaci jsem narazila někde na jednom blogu a byla jsem ve stavu, kdy nebylo co ztratit.

Koupila jsem pak i Sebamed čistícu pěnu a ta je taky super, prakticky nevysušuje. Ještě lepší než moje do téhle doby nejoblíbenějšu Dr. Muller Ichtyocare pěna.
Takže nemusim chodit v kukle ![]()
Lama_z_Lana Pro mě je Squalane objev roku, jsem s ním moc spokojená. Nemám ho na akné, ale na hydrataci a super. Kupuju ho za pár kaček na Ordinary a mohl by to být můj jediný přípravek, který si mažu na obličej :-).
999 Mě štve, že jsem ho po těch diskuzích tady nezkusila dřív. Ale byla jsem skeptická na základě svých hodně špatných zkušeností s olejíčky na obličej.
Dneska jsme sjeli Jizeru z Malé Skály do Dolánek. Čekala jsem podle tv zpravodajství davy jak na Václaváku a vyschlou řeku. Ale většinou jsme byli na celém viděném úseku sami, celkem jsme se míjeli jen s asi 5 loďmi. A Jizera je na tom s vodou lépe než když jsme tam byli v minulých letech... To je teda celý divný. ![]()
Lama_z_Lana Díky za připomenutí Sebamedu, kdysi jsem zkoušela a ty jejich přípravky byly moc fajn.
tina No co jsem pochopila tak zadna slozka toho sebamed gelu, ani skvalan neslouzi jsko "potrava" pro mikroorganisny (hlavne nejakou kvasinkovou potvoru), ktery v drtivy vetsine zapricinujou to perzistentni a rezistentni akne u dospelych.
Stará Stanová Kůže Tak to je super :-) na to se chystám už nějaký čas. Myslím, že jsem sem dávala historku, jak jsme se (po skvělém jídle v Boučkově hostinci) váleli u kafe na břehu a sledovali zájezd mladých Japonců, jak si objednávají lodě a postupně odjíždějí... v baloňáčkách, balerínkách, s kabelkama. Chlapec co jim lodě půjčoval neuměl slovo anglicky, takže to byla velmi výživná pantomima. No, ve zprávách nic o utonulých nebylo :-)
andulka01 Upřímně řečeno, ono se to tam klidně i v balerinach a kabelkách dá, tak abys nebyla zklamaná, že je to tam málo dramatický, až to popluješ. :)
Lama_z_Lana na akne teď mladýmu hodně pomohla laserová sprcha. Má za sebou 7 sezení a mnohem lepší obličej. Speciálně na akne si to lidi celkem chválí (i dospělí). Uvidím ještě co v dlouhodobém období po ošetření, ale měl to teď opravdu hodně špatné a po necelých 14 dnech má už téměř čistý obličej. Dokonce asi prý budeme mít v práci nějakou studii na akne, ale tam ještě nevím podrobnosti. Sama s tím mám problém i po 40, tak jsem zvědavá.
Stará Stanová Kůže To vím, byli jsme tam taky za nižšího stavu. Ti Japonci byli totiž naprosto vodou nepolíbeni - pádlování na stejné straně, náklony, nechat se otáčet těsně před jazykem...
Chtěla bych jet s neteří, předtím ještě ten sjezd na koloběžkách. Na pořádnou vodu jezdím jinam :-)
Autoservis mi vyměnil vadný díl v autě (alternátor) jen za nákupku a ani práci si nechtěl počítat!!!![]()
Dávala jsem tam auto jen kvůli klimatizaci a nevěřitelnou náhodou exnul alternátor na těch pár metrech, kdy auto převážel mechanik v servisu. Tak prý proto je to skoro gratis, když se to stalo u nich - no a to jsem jim vůbec nic neříkala, nevyhrožovala atd, když jsem ještě nevěděla, proč se to auto najednou začalo chovat divně, prostě nic.... ![]()
Mila nevesta a liceni s ucesem jeste lepsi, nez na zkousce ![]()
Renusatko Co je laserová sprcha, prosím? Syn má s akné teď docela problém a nic nijak výrazně nezabírá.
Kora U nás to mají na rehabilitaci, má to více využití. Já jsem na ní chodila se zánětem šlach, používají to na kožní problémy, lupenku, akne, regenerace pleti, jizvy. Jinak asi i na kožním ana plastice. Říkají tomu laser, ale vznešeně napsáno laserová sprcha. Nedává se to přímo na pleť, ale z nějaké vzdálenosti se pleť osvětluje.
Renusatko Díky, už jsem googlila. Našla jsem několik míst, kde to dělají. Otázka je jak bude synek ochotný tam docházet. ![]()
Kora To jsem měla obavy, ale už mu to asi vadilo, tak chodí poctivě. U nás to je na to akne první týden denně, pak 3x a pak 2x. Čeká ho poslední týden a pomohlo to dost. Kamarádka mi říkala, že její dceři to poprvé pomohlo, podruhé už tolik ne.
Renusatko a dá se na to chodit i teď v létě? s opálenou pokožkou?
RoSa Jelikož se mladej spálil v době, kdy tam chodil a doktorka nic neříkala, tak to asi nemá vliv.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.