Hezky vikend: neskutecne romanticky adventni trh u nas na prazske vesnici, prijemne setkani s kamaradkou, peceni cukrovi s detmi, hezka vecere s manzelem a jeste jsem tam natlacila navstevu nove kadernice, ktera dopadla skvele.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie Mam radost, ze mas radost!
Diky, doufam, ze tam neco najdu!![]()
Garfie byl to tezce nadstandardni vikend.nekolik predchazejicich vikendu v rade jsme se placali doma, syn mel vzdycky koncem tydne teplotu, tak jsme rusili program a snazili se to rozehnat.takze nic podnetneho, jen nekonecne vareni a odbavovani pracek a mycek, co se behem tydne nahromadilo.
Takze ted jsme ten kulturni deficit dohnali - jako rodina i jako jednotlivci. A byla jsem na sebe moc hodna, sla jsem na dyzajn market pro darky a muzes hadat, jak to dopadlo;) Kadernice byla taky nadstandardni, byl to hotovej bobrik odvahy - bylo to poprve v zivote, co jsem byla v profi salonu (ke kadernici samozrejme chodim pravidelne, ale uz od studentskych let s drobnymi neverami k jedne a te same, co striha nekde v kocarkarne, ale to je spis do priznani...). No a dobry, konecne jsem se ve svem veku posunula:)
Dostala jsem od Garfie japonske dobroty, moc dekuju!![]()
Kdybys me videla na poste...pani donesla balicek, na nem vanocni nalepky. Rikam si "co to...". V tu chvili mi konecne doslo, ze je to od tebe, na tvari blazeny usmev.
Doma nabozne otevirani. Ty jo, uz je to dlouho, co jsem byla tak mile prekvapena, moc dekuju!![]()
tv To jsem ráda, že to vyšlo!! :-) Já paní na poště taky pobavila, když říkám, vydržte, já tady jenom dopíšu adresu a hned něco pošlu zpátky :-) Ovšem, že nejsi na sladké, jsem se dočetla až poté...ale tak možná to sladké ani moc nebude, u těch Japonců nikdy nevíš. Užij si Vánce!!
Garfie Na sladke nejsem, ale obcas si dam, takze se neboj, s klukama to zpracujeme. Dekuju a hezke Vanoce i tobe!![]()
Baňky
!!!
(no dobre, u nás sa to tk nevolá, ale no neodolala som....)
slniecko
super, a kule jsou taky dobry:P
viktorka_od splavu u nas sa to tak vola gule, gulicky, gulky. Tie Kiskove su asi gule ![]()
continuity u nas maji kulky psi:-)
viktorka_od splavu tak u nas taky, i muzi teda.
S otcem jsme dnes byli predat darek babicce v domove duchodcu, kterou jsme si vybrali jako Jeziskova vnoucata. Kdyz osetrovatelka vesla k pani do pokoje, aby ji rekla, ze prisla Jeziskova vnoucata, paniuplne vypiskla radosti. Jeste dve hodiny jsme si s ni posedeli u kafe a povidali, od osetrovatelky jsme se dozvedeli, ze pani fyzicky i psychicky trapil jeji syn, takze rozkvetla az po prichodu do domova duchodcu. Byli jsme vlastne jediny lidi, kdo se za ni na Vanoce stavil a privezl ji darky.
razorblade To je moc hezký
. Z vlastní zkušenosti vím, že to posezení jim udělá větší radost, než ten dárek.
razorblade To je krásne.![]()
razorblade to je uzasny, jste skveli!
razorblade
Veľmi pekný čin!
cinkja
sikovna a krasna!
cinkja gratuluji dceri k uspechu i tobe k sikovne dceri :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.