Catherinne František už je jinx skřítek a muj pes, nerada bych z toho dělala masovku!
A moje dítě a pak ještě ten "zvláštní farář". Je jich fakt plno.
Catherinne František už je jinx skřítek a muj pes, nerada bych z toho dělala masovku!
A moje dítě a pak ještě ten "zvláštní farář". Je jich fakt plno.
brrr to je papež ten zvláštní jo?![]()
brrr tak já nečekala, že to bude jediný František na zeměkouli![]()
Muž lobuje za Josefa alias Pepu
Dcera, zvítězila v olympiádě z češtiny, přestože veškerá její intelektuální láska se ubírá směrem matika-fyzika.
Solathis prosim, kde jsi koupila koule bez PP? Potrebuju jich hrozne moc;)
Jo, tak mu říkali tataři, když byli menší. A když zjistili, že je taky Franta, tak se jim vůbec nelíbilo, že se po tom našem opičí. ![]()
Solathis prosim, kde jsi koupila koule bez PP? Potrebuju jich hrozne moc;)
jsem hrozně zvědavá, kdy se ti akvaristé s eshopy začnou zajímat o to, jestli ty hromadně nakupovaný řasokoule náhodou někdo nesuší a nezkouší kouřit... ![]()
711990 Sest jich meli po mem odchodu, v zoo-obchode ve Sporilove na ulici Hlavni, co je male obchodni centrum hned u zastavky jmenem Hlavni.
prďola Tak to me nenapadlo :-D Mne zustanou dve, tri tri pujdou na dary :)
Dnes jdeme na vanocni trhy a snezi!!![]()
První letošní běžky.
Začlo se ještě před Vánocemi a tak to má být!
Aranel a kde jste byli na běžkách a jaký je sníh? Jela bych hned.
Ginger Jizerka, sněhu 30 cm nádhernýho čerstvýho, nahoře protaženo, z Václavíkovy studánky zatím ne. Bylo teda zataženo a 8 pod nulou, což je docela málo, ruce mrzly - ale bylo to skvělý!
Radost mi udelalo to, ze jsem zjistila, ze nas laundromat funguje nejen jako verejna pradelna, ale ze tez nabizeji sluzbu, ze se tam da pradlo nechat a oni ho za maly poplatek vyperou, vysusi a slozi sami ![]()
Ginger Jizerka, sněhu 30 cm nádhernýho čerstvýho, nahoře protaženo, z Václavíkovy studánky zatím ne. Bylo teda zataženo a 8 pod nulou, což je docela málo, ruce mrzly - ale bylo to skvělý!
tak to jsou skvěle zprávy. Díky. Snad podmínky vydrží do příštího víkendu.
konečně jsem dneska ozdobila stromeček - jinej nebude, to je veškerá moje vánoční výzdoba! ![]()

Zarinya jo a to v květináči nejsou vajgly, ale suchý lupeny - už jsem to uklidila ![]()
RoSa Je to krásne a ako celok to na mňa pôsobí útulným dojmom, aj tá izba...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.