Karja no mě snad ještě začne mrzet, že už mám po sezoně. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dadoo a to ja si rada poctu i po sezone! A bud budu litovat, ze jsem nevedela, jak to delat spravne, nebo se radovat, ze jsem nevedela a zustala usetrena mnohych nervaku ![]()
Dadoo Hele, pro vnoucata jak kdyz najdes! To boudou dcery mrkat!Urcite budou nadsene;-)
Bylo to vlastne uz dnes - vyklidila jsem a odmrazila lednicku i mrazak, koncila jsem v jednu rano...
Solathis A to je radost? ![]()
Pinot Noir Ze to mam za sebou? Velika! Odhodlavala jsem se k tomu pres dva mesice.
Ted jsem do nedele slamenou vdovou, tak jsem si rekla, ze do toho slapnu.
continuity No v tomhle jsem uz hodne, hodne po sezone
Ale obcas hlidam vnuky 4 roky a 8 mesicu, je skvely si je uzit a vratit.
Kokoska to vrácení je na tom to nejlepsi![]()
Super, dobrý umístění... a zajímavej program. Vidim to na nějakej ten životopisnej...
A ten týden se vůbec vydaříl. Kryštof úspěšně odmaturoval, můj pobyt v Paříži byl pohodový, bez excesů jakéhokoli typu (teroristi, žluté vesty a tak), super... a budeme mít v domě nové sousedy a líp bych si nevybrala - stejná krevní skupina.
domenica
Tak to jsou opravdu samé skvělé zprávy!
A mít super sousedy je hotovej poklad, to my máme naštěstí taky, lepší jsme mít snad nemohli.![]()
domenica Každý takový super týden potěší. Gratuluji k úspěšnému maturantovi.
domenica samé pozitívne správy, tak nech je takýchto týždňov po celý rok. A potešila si aj ty nás, ktoré túžime po QVLP.
Gratulujem synovi k úspešnej maturitnej skúške.
Dneska v pul paty rano jsem vylezla na Snezku na svitani. Mam ze sebe obrovskou radost, protoze vzdycky chodim po pohodlny jubilejni ceste, dneska jsel to dala po retezech, s celovkou, za silnyho vetru a s prazdnym zaludkem! Kvuli dvema poslednim jsem si fakt sahla na dno![]()
razorblade Wow! Dost dobrý, obdivuju!
razorblade wau, máš můj obdiv!! (a zcela nesměle se ptám: "proč?") :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.