Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 14:46

viktorka_od splavu hele, pracuju na sobe! Minuly tyden jsem objednala lux, protoze ladil k nove zehlicce (stejna znacka, stejna rada), vyrizeno za 5 minut, byla to nadhera

Online Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 15:02

viktorka_od splavu s tvým mužem bych si asi rozuměla, ale nic bysme si nekoupili, já vybírám už přes dva měsíce porcelánovej servis

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 15:06

jsem šťastný člověk,, si vyberu všechno a ani mi to netrvá věčnost :-)

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 15:23

Potrefenáhusa no ale pozor, vysavac mas jen na par let, porcelanovy servis je i pro budouci generace, to je mnohem zodpovednejsi vybirani. 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 15:27

Potrefenáhusa jedli byste z papiru zlicama

Online Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 15:31

Krehutka viktorka_od splavu přesně

mě teda asi nejvíc ničí ta nutnost se domlouvat, na lustr a zrcadlo do koupelny jsem třeba zase ztratila nervy já a něco prostě objednala

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 21:15

Lamicka Jsem opačnej typ. Přijdu do elektra a řeknu "dobrý den, chtěla bych žehličku, ukažte mi, co máte a proč si to mám koupit". Nakonec oni jsou od toho, aby rozuměli žehličkám, já jsem na světě na jiný věci

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 21:18

Aranel A život je krátkej na to, abych ho trávila nad žehličkami.

Já teda utrácet umím dost spontánně a bez výčitek. Ale občas mám zásek, kdy zjistím, že minuty stojím u regálu a nesmyslně špekuluju a přepočítávám, jestli mám koupit větší nebo menší jogurt nebo paštiku A či B.

49114 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 21:19

Aranel to seš statečná. já bohužel nenajdu v sobě tu důvěru k prodavačům v obchodě, že mi poradí fakt dobře. ale když už na to přijde, může to fungovat, takhle jsem kdysi pár věcí fakt spokojeně koupila.

Potrefenáhusa no někdy to je boj, když chce každý fakt něco diametrálně odlišnýho, pak ale má smysl nějak vyjednávat a vybírat kompromis. ale když víceméně chceme oba to samý, a přesto se to taaaaaaahne k nesnesení... tak to teda je mnohem, mnohem horší (pro mě, prostě mám ráda všechno /co jde/ svižně vyřízený) jo, ještě mě k tomu napadá, mým cílem totiž je, abych na danou věc už nemusela myslet, prostě vyřízeno a hrozně se mi uleví. kdežto muž na to asi v klídku zapomene, a po týdnu když se nudí tak to zas vytáhne, aby se jako měl čím zaobírat... uch

Online Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 21:22

viktorka_od splavu kompromisy sou nahovno

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 21:23

viktorka_od splavu Mám nějakou přibližnou představu o rozpočtu a o tom, že to nemá být parní stanice za bůhvíkolik tisíc. Ale srovnávat recenze na Heurece, to ne... jednou jsme o tom vedli zapálenou debatu v kanceláři, to šlo o notebook. Polovina kanceláře týden sjíždí Heureku, porovnává parametry a řeší velikost RAM. Druhá polovina včetně mě přijde do Datartu a řekne "dobrý den, potřebuju ntb na psaní, Parf... é, internet a semtam film, a aby vydržel nošení v batohu, tak se předveďte". Fakt asi dva přístupy k životu.

Offline continuity
42340 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 21:23

viktorka_od splavu ja mam ty rozhodnuti jako ukol k vyrizeni. A jsem docela orientovana na cile 

49114 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 21:24

Sweet Potato zásek mám občas taky (a teda bývá i oprávněnej, že bych se ale vážně měla zamyslet:-)) v té chvíli co si to uvědomím, tak ty pochybnosti rychle zaplaším a o to s lehčím srdcem pak sáhnu po první věci co se namane. určitě spoustakrát nerozhodnu dobře - ale furt je pro mou duševní rovnováhu pozitivní, že se rozhodnu

49114 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 21:25
Reakce na continuity:

viktorka_od splavu ja mam ty rozhodnuti jako ukol k vyrizeni. A jsem docela orientovana na cile 

Online Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 21:27
Reakce na continuity:

​i cesta může být cíl!

Offline continuity
42340 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 21:27

Potrefenáhusa ja uz jsem to sem psala. Nekdy je uzitecne, kdyz alespon jeden v paru neni uplne pevne rozhodnuty. Jako asi nemame nejvic designovej byt v cele ctvrti a obcas zajdem do kina na kravinu, zato mam spokojenej vztah bez zbytecnych potycek a hadek ( coz je pro mne dulezitejsi).

Kdyz to opravdu nebere konce, tak vyberu 3 varianty a necham protistranu volit z toho. Nebomsecto da,udelat obracene. 

49114 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 21:28

Aranel  tak já jsem asi hybrid, heureku sjedu půl hoďky, zeptám se dvou znalých "živých" lidí, a pak si něco koupím. ve chvíli, kdy to objednám/zaplatím, okamžitě pouštím z hlavy ten výběr a vůbec mě nedokáže rozházet takový to, že danou věc druhý den zlevnili na polovinu - já se to vůbec nedozvím, protože se už víckrát prostě nepodívám, když už mám vybráno. muž půl dne sjíždí heuréku, vybere si, vítězoslavně oznámí co vybral... načež příští neděli vznese dotaz, jakejže stroj bych mu doporučila?

49114 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 21:30
Reakce na Potrefenáhusa:

​i cesta může být cíl!

​tak to určitě může, ale marnit čas čtvrtou hodinou porovnávání žehliček mezi sebou? jako fakt ne, to nezvládám

Offline continuity
42340 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 21:32

Potrefenáhusa no cesta muze byt cil, ale zas nehodlam mesic sedet na rozcesti a tam se rozmyslet, co dal

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 05. zaří 2019 21:33

viktorka_od splavu každej soud by tě osvobodil!