pecka krasne
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Ďakujem.
jinx mám ich z kamarátkinej predzáhradky, tak verím, že dlho vydržia :)
Zu Říje? Už??
teda ale smutný na tom je, že se během jednoho tejdne zkrátí den o 1/4 hodiny... ![]()
RoSa Viď. A krásných letních večerů bylo zatím sakra málo.
V Tottori na západě Japonska existuje Muzeum staveb z písku. Každý rok tři měsíce staví, devět měsíců vystavují, pak zametou a začnou nanovo.
Garfie Jeeee
ten orloj. A Hus!
jinak teda neuveritelny, ze je to z pisku
moora A Havla jsi viděla?
No mě to úplně nadchlo. Jinak je to teda hodně typicky japonské, oni tu pomíjivost prostě mají rádi....
Garfie Videla, to bylo taky super. Nadhera
Garfie neskutečné![]()
Garfie Jé, to je neskutečný. A Sametová revoluce top.
Garfie Teda. S lehkou žárlivostí připouštím, kam se hrabe Pískoviště.

Sweet Potato Vidíš, to jsem si zase musela googlit já! :-) Ale Japonci jsou na tohle fakt blázni, určitě jsem vám ukazovala nějaké fotky z toho zimního festivalu v Sapporu, to je mazec, co jsou schopni vytvořit-a jen na chvilku.
Kokoska jenom 14 kousků
5km 4x, 10km 1x, 21km 8x, 42km 1x
Kdyby nebylo korony...snad bude podzim lepší, poku jo, bude nadupaný, 5 půlmaratonů za 6 týdnů ![]()
O víkendu jsem si vyrovnala svůj nejlepší sportovní výkon, kterého jsem dosáhla přesně před dvěma lety, těsně před onemocněním štítné žlázy, které mně nakonec trápilo celkem rok a půl.
Mám radost ![]()
Pro ty z vás, kdo to včera pořádně neroztočily se zmrzlinou, dnes máte šanci to napravit: je mezinárodní den lízátek! A mám, heč!![]()
Sweet Potato kam ty na to chodíš...jdu si koupit nanuk, spojím dva v jednom, budu mít zmrzlinu a budu ji lízat ![]()
Catherinne Některé zdroje ovšem uvádějí jako mezinárodní den zmrzliny až zítřek...
Tím líp!![]()
Sweet Potato tak to bysme mohly zítra i s moora , která přijde po tobě udělat zmrzlinový mejdan
a předpokládám bude u toho i papoušek v náhradní péči
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.