už jsem udělala obrázky do zásoby, ať nevynechám ani o dovolené!
![]()
andulka01 to je super ![]()
Jsme v Kašperkach. Dneska odpo procházka kolem zlatého potoka. Na zpáteční cestě kousek od auta přípnu psy, pozdraví protijedouci cyklisty, naloží psy a rozjíždí se. Vtom slyším nějaký křik zvenčí. Rozhlizim se a už je v okynku chlapecek a podává mi MŮJ mobil: paní, neztratila jste mobil??
Mne se udělalo úplně mdlo, když jsem si představila, že bych o něj přišla.
Vypadnul mi, když jsem pripinala psy.
Zlatej kluk!! Jsem šťastná jako blecha! Bylo to o fous! ![]()
![]()
Můj první letošní prázdninový den dle mého. Odpoledne u vody, půjčený paddleboard, děti se čvachtaly a nic nechtěly. ![]()
Jen na konci ty mrchy kousavý, viz. stížnosti.
jasně, za trestné body se bude chystat letnina a v mrazech jí budem nosit do krmelců![]()
Zu hele ale ja mam mimoradny bod k dobru, na dovolence deti objevily posed a ja jedina hlasila: to neni posed, to je kazatelna...!! ![]()
Pavlena doufám, že děti vyjádřily patřičný obdiv!
já to obklikou včera použila ve vtipu mezi dvěma myslivci a nic, nevšimli si mého vzdělávání![]()
Kokoska Takhle mě před lety šokovala petiminutova výměna řemenu u pračky....kromě toho klasickyho spravil šroubek 10,- věděl jaký 1000,- měli sazbu za výjezd plus hodinovou sazbu
ale počkejte, příští rok v lednu vás pěkně vyzkouším na tyhle termíny
Náhodou, já už to společensky využila. Kámoška na večírku vyprávěla něco o zajících, jak se chystaj pářit a já ledabyle:"Ale ne, zajíci honcovali už před měsícem" ![]()
At si kuny kankujou kolikrat chteji, ale at nevychovaji mlade v nasi strese! ![]()
Pavlena To už jsem taky takhle jednou zamachrovala, díky Pinot Noir !
Potrefenáhusa ano, prace a vyjezd byly drazsi nez material. Prace 450 spocivala v zatahnuti za vrtuli a vyndani z mycky, vybaleni noveho kusu z igelitu a zacvaknuti na misto. Jeste si pan liboval, kdyby byly vsechny opravy tak jednoduchy. No aspon jsem nekomu po ranu udelala radost.
Magráta Zrovna v Třeboni jsou veslařský závody dost nuda pro diváky. Jede se středem rybníka a cíl je naproti hrázi. Takže toho není moc vidět. Ale furt Třeboň no ![]()
andulka01 ano, Třeboň je krásná (a mám chuť na kapří hranolky :-)
já jsem před pár lety závodila v běhu ,jmenuje se to "běh kolem Světa" a pro mě nejhorší závod vůbec, strašný vedro, žádný kopce a kolem rybníka mi to prostě nesedlo ... když jsem vyběhla asi na poslední louku před cílem, tak tam stála záchranka a myslela jsem si, že jedou pro mě ![]()
Magráta Běh okolo Světa
ve vedru teda hustý, jsi dobrá. Chodím se jen rozklusávat před závodem do lázeňskýho parku, okolo celýho na procházku nebo na kole. A furt se mi to tam hrozně líbí, absence kopců mi nevadí.
Kapří hranolky jsou v plánu - chci stihnout Šupinu, bufáč u Zlaté stoky i Sumečka ve Staňkově.
andulka01 Sumeček ![]()
Dneska je krásně, už včera bylo, zase se půjdeme všichni tři (já, dítě a pes) odpoledne koupat, no prostě paráda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.