Co Vám dnes udělalo radost.?.
Potkala jsem u nás v lesíku dvě masherky s koloběžkami a psím spřežením. 2x! Byla to hrozná sranda, jak na ně bez ustání volaly.
Po skoro třech měsících jdu sama do města, vylezu z metra na Vltavské a první co uvidím, je vánoční mazací tramvaj! Já mám splněno ![]()
dzizisketa :-D
dzizisketa Ja bych hrozne chtela Vanocni darek jet sama do Prahy, ale rodina me vubec nema rada, rozhodne mi to nikdo neda! Mozna zkusim tu odvaznou segru, co k nam hazi deti bez domluvy.
Karja ja bych jela hned taky:)
rasaNori Ja uz jsem to rekla doma, a prej sambo chce jet se mnou. Tak urcite, takhle hlidat by umel kazdej. Musim jeste parkrat vyrazit dokud mam parkovani u prace zdarma:-D
Karja ja dneska urvala hodinu a pul na ocnim, SAMA! To byla labuz:D
dzizisketa Ja bych hrozne chtela Vanocni darek jet sama do Prahy, ale rodina me vubec nema rada, rozhodne mi to nikdo neda! Mozna zkusim tu odvaznou segru, co k nam hazi deti bez domluvy.
Já bych Ti to hrozně přála! Připadá mi, že máš docela hodně naloženo, jak to tady čtu.
(Rozesmála mě představa, jak k vám ségra "hází" děcka přes plot.)
Ginevra Dik! No ja to minimalne necham na dobu, az budou otevrene kavarny, at se mam kde ohrat. Ja mam moc rada courani centrem. V prvni praci jsem byla takova ,,nakupci a pochuzkarka,, takze to jsem si courani uzila. To jsem mela fakt rada. Nebo diplomku jsem jezdila psat do narodni knihovny, tak to jsem rada taky prebihala jeste prazdnej Karluv most, po obede si dala na nabrezi kafe. Ted me to laka, ze je trochu vylidneno;-)
Mapy. cz mají vánoční hru! Začíná na olomouckém náměstí.
Já bohužel neuloupnu čas sama pro sebe vůbec, ani k doktoru se hned tak nechystám, tak se snažím vytřískat z toho adventu alespoň něco. Párkrát jsem vzala děti na báječnou horkou čokoládu se šlehačkou do bistra, aby až tohle všechno jednou opadne nevypadaly, jako když je vychovává smečka vlků a zítra dáme v jiné kavárně fresh a kávu, mají z toho dětsky upřímnou radost- než bude koncem týdne šlus. A rozhodně doma podržíme nedělní snídaně na vidličku, jak jsme je teď s druhou vlnou na podzim zavedli. Na okna spoustu světýlek, doma svíček jak na katafalku, na cestě jsou františky od Meadows, vyrobím sirup na svařák jako každý rok, zkusím prvně vaječňák a nějak to snad dáme i s minimálními návštěvami, bez trhů, sauny i bazénu... upřímně se snažím potěšit sebe i děti každý den takovouhle maličkostí. Zatím to jde a dál si držím palce.
Jsem ostříhaná!!! ![]()
![]()
Poznala jsem se se Sweet Potato čerstvě pozitivní a hned zas negativní! ![]()
A pyžamo od barbucha už je taky doma! ![]()
Aranel tolik štěstí najednou ![]()
Pinot Noir No jako!! Od neděle visím u Feriho na instagramu, jestli může Catherinne stříhat, nebo...!!
Já bych řekla, že se jim tam rozevíraj nůžky prezident - vláda čím dál víc.
EDIT: Ale mít na h. vládu i prezidenta, to je ještě vyšší level!
marieu to je hezké, tak to má být. ![]()
Stromek už je doma a já mám od zítra dovolenou!! ![]()
Karja Přijeď s dětma do Prahy, já ti je pohlídám a ty si užiješ volný den :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.