999Ty jo, ja myslim, ze zrovna ty bys to skvele zvladla, ony deti vyciti tu harmonii a pohodu. Ale neudelam ti to:-D. Necham je doma, proste si dupnu!;-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Aranel Potěšení na mé straně.![]()
Karja S velkou malou jsem si rozuměla, malá už je taky větší, takže myslím to vážně, až bude lepší doba a otevřený kavárny, přivez je :-).
999 :-D To bychom si spis udelaly nejakej program I s holkama, kdyz bych je brala! Ale dekuji moc!
Karja Budu se těšit :-).
Aranel mně zrovna se zrovna epidemie trefila do odeůstání dost krátkých vlasů, takže jsem od loňského prosince navštívila kadeřnictví jednou, a to v září. Teď už to má tvar, holt z toho bude do dalšího uvolnění long bob, nebo jak toku říkají. Na těch postech je vidět, jak jsi rozradovaná ![]()
continuity děkuju. Ani to nedá tolik práce jako posledně a roky předtím, snad že ty škeble už trochu odrostly... a ne, že by byl každý den zalitý sluncem. Jen se tak nějak víc snažíme.
marieu v tom snažení je to zakopané, když se všichni snaží, jde to nějak lip.
marieu Jaký je sirup na svařák?
marieu mě to uplně hřeje u srdce, co píšeš![]()
brrr Tak tři roky zpět mi tu někdo poradil sirup na svařák podle Kuchařky pro dceru. Vyjde to vždycky na dvě lahve minimálně a výhoda je v tom, že jen ohřeješ víno, naliješ sirup dle chuti, přidáš pomeranč a citrón na plátky a je hotovo. Mimoto je prostě úžasný. Dávám teda víc kořen než je v receptu.
Renusatko Ju, to musím zkusit. Dík
Renusatko já teda ten sirup nedělám do zásoby, ale už od nepaměti svařák připravuju tak, že uvařím potřebné množství sirupu zhruba dle toho receptu, doliju vínem, přihřeju těsně před var a hotovo.
viktorka_od splavu Jo, tak tohle je pohodlné třeba do práce, kde nemáme sporák
a nebo na jeden hrnek, protože je to potom otázka minuty. Dělám taky na Štědrý den několik litrů svařáku na setkání s přáteli, kdy jdeme mezi večeří a dárkama chvíli ven. Dřív to bylo kvůli dárkům a po 18 letech je to tradice. Nemusím potom nic vařit, ale jen ohřeju víno.
Renusatko
do práce
viktorka_od splavu Tak nemyslím v pracovní době![]()
, ale třeba na vánoční večírek nebo na uklízecí den během svátků, když už tam člověk musí být.
Renusatko ten sirup taky dělám a je to super. Největší výhoda je pro mě v tom, že když jsem zmrzlá z vycházky, mám hrnek svařáku takřka okamžitě po příchodu domů. Nemusím nic svařovat a dělat toho kotel. ![]()
Renusatko sirup jsem delala loni, byl skvělý
Kdysi jsem dělala svařák taky od toho karamelu s kořením, ale takhle do zásoby je to opravdu pohodlný. A úplně stejně mi chutná použitý do punče s kořeněným rumem podle jejího receptu. Tohle opravdu vychytala. Tak na zdraví všem!
marieu ja ten sirup objavila až teď a na punc se chystám dnes. Jenom jsem se ještě nerozhodla z jakého ovoce. ![]()
continuity my jsme vždycky dělali jen narychlo z lidl pomerančovýho džusu. Ale! Mám na okně ještě zásobičku netknutých kdoulí, musím s nima něco vymyslet. Udělala jsem jednu várku želé, ale ztuhlo jen na půl cesty, což zřejmě po rozředění vypijem za horka...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.