Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Sweet Potato
40431 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 16:29

Pinot Noir To je skvělé!

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 16:47

Pinot Noir mozna jsem poprve nekde zaklikla, ze uctenku nechci a ono uz si to nastaveni drzi. stejne jako spropitne

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 19:07

Potěšila mě firma, kde jsem si objednávala plakáty - poslali mi jeden úplně blbej, kterej jsem nechtěla, místo lepšího, kterej jsem naopak objednala. Včera večer jsem jim napsala, co si o nich myslim a dneska mi píplo upozornění, že mi zítra DHL Expres bude (od tý samý firmy) doručovat zásilku! (žádný maily ať vrátim to co nechci... tak ale je to švédská firma, muhehe)

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 13:29

Já mám samé potěšení:

a) Happy foto kalendáře jsem letos odeslala tuze pozdě, už mi to psalo, že "můj produkt pravděpodobně nedoručí do vánoc" a pak se objevilo, že včera budou předávat zásilkovně (kterou mají nově, dřív pouze ČP). No a včera jsem to už měla i doručeno do Brna! Jako bonus se mi kalendáře povedly..!

b) nové COSí šaty sbírají samé pochvaly, prý jsem zahanbila ostatní účastníky narozeninového setkání, že je nenapadlo se taky adekvátně vyfiknout. (a povídali to účastníci opačného pohlaví o 10 a více let mladší, chochocho )

c) v neposlední řadě se těším spolu s Pinot Noir a Poniklou...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 13:57

Všechno, co mělo dorazit do Vánoc, dorazilo (Dhl, Colissimo/dpd, Zásilkovna, ČP, messenger). Hurá!

Offline Maureen
příspěvků moje polička 18. prosince 2020 14:42

Pavlena to je fakt moc prima,kdyz jednoho pochválízvlášť v týhle blbý době,kdy je té radosti nějak pomálu...

v tvém příspěvku jsem četla místo chochocho....chro chro chro...chvíli jsem přemýšlela,jestli jako chrochtáš blahem???..sorry,korona mi asi vlezla na mozek

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 15:09

Maureen chochocho bylo citoslovce takové té nenápadné radosti "pod fousy". Ale chrochtání blahem zní taky pravděpodobně..!

Offline letfenixa
10885 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 15:09

Potešila ma fotodokumentácia na fb z odovzdávania darčekov pre seniorov (koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok), bolo ich toľko, že nielen pre všetky zariadenia v okrese aj susednom, ale chodili aj po domoch

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 15:17

viktorka_od splavu žluťásek Oni tu zeleninu totiž vozí na gramy. Pokud mají napsáno, že má cuketa 200 g a ty chceš 3, tak ti přivezou třeba 6 po 100g. Vejce jsem měla taky rozbitý a nebyl vůbec žádný problém zavolat. Jednou se otočili s novými a jednou mi připsali kredit na účet. 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 18. prosince 2020 15:18

Pavlena ...taky bych si zachrochtala...pohybuju se v teplákách a triku a mikine s kapucí s ušima..jeste tri dny v karanténě...

Offline Sweet Potato
40431 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 18:28

Online continuity
43146 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 18:56

Sweet Potatoja ji viděla taky, ale už byla tma. Taky jsem sehnala cluedo a pořádne jmelí.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 18:59

Na jednu stranu me to vytocilo, ale na druhou z toho mam fakt radost: Decka ve tride mi donesly tuny totalne nepouzitelnych kramu jako jsou svicky, Milky, andelicci, ozdoby, pranicka apod. A priznam se, ze ty napisy jako JSTE NEJLEPSI a srdicka me skoro dojaly 

Offline Sweet Potato
40431 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 19:01

continuity Krásné????

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 19:42

taky máme vánoční autobus 

Online AprilTwelve
1025 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 20:19

muž mi dnes donesl vajecnak od Sweet&peppers days a je naprosto luxusní. na vlastní výrobu letos nedojde. vajecnak

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 20:48

AprilTwelve mě nikdy vajecnak nelakal, letos jsem ho koupila hlavně proto, ze jsem chtěla podpořit Ivetu Fabesovou a je vynikající, s karibskym rumem, ale už mi došel :) tak si zítra zajdu pro tenhle!  doufám, ze je silnej :) 

Online AprilTwelve
1025 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 20:52

Tulipe myslím že moc silný není,  doma bych si asi přidala alkoholu . a  je hustej, skoro na lžičku. z panáku jsme to doma vyblizovali

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 18. prosince 2020 21:47

Luna to je hezký od děcek. A víš, jak to říká Marie Kondo - dar splní účel v okamžiku obdarování - takže dojmout se a nemilosrdně protřídit. 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 19. prosince 2020 04:53

Luna Přítel toho má taky mraky. Bonboniéry, čaje, plecháčky "nejlepší učitel", čokolády. Naštěstí jak je chlap, tak žádní andělíčci, mejdlicka a svíčky. Kromě těch hrnku to většinou posílá dál, na čokoládu moc nejsme.