Dostala jsem topinkovač, ten vyskakovací. Splnil se můj dlouholetý sen, od doby, kdy jsem viděla animák Odvážný malý toaster. Asi jsem letos o topinkách k snídani mluvila fakt hodně.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Já letos asi mluvím jen o kamení. Dostala jsem dvě velké sady akrylových fixů a skvělou velkou dřevěnou patrovou krabici na všechny ty výtvarné potřeby na kamínky. Mám z toho hrozně velkou radost.
Ríšovy vánoce můžou začít
![]()
![]()
Myslím, že může být spokojen. Tolik lidí se do jeho Vánoc zapojilo, někdo zdobil stromky tornády, jo, má se dobře ![]()
Zarinya nám se taky líbila. Hlavně v ní nebyla vřeštící a pitvořící se stvoření, byla vtipná (já ocenila i tu kapku sarkasmu
). Ramba byla skvělá a na závěrečnou písničku potřebuju noty!
Já ji ještě neviděla, ale dost se na ni těším.

...včerejší večer.
Sešli se mi všechny děti(+ vnučka), moje maminka, byla krásná nálada, pohoda, spokojenost jídlem i dárky, prostě krása...
Za to jsem vděčná![]()
Sweet Potato taky jsem ji neviděla, ukázky se mi líbily. Štědrovečerní pohádku nikdy nestihneme, dávají jí hrozně brzy.
Ještě jednou všem děkuji za milá přání!! ![]()
milacka A tobě moc gratuluju!!! Budeš moct rozmazlovat ![]()
tina Catherinne Dadoo Garfie všetkým vám ďakujem, nemala som posledné mesiace šťastné obdobie, preto si to užívam a veľmi sa teším na všetky krásne povinnosti, ktoré ma čakajú.
barbucha a jaký je původ vanilkových rohlíčku?
Klasickej - dědictví to ještě Rakouska-Uherska
(žádný Etruskové Ginevra
)
Obě, slovy obě, děti si ráno četly.
Píše mi snacha, že oba haranti spali s novejma lego autíčkama (Adéla vyfásla růžový s Minnie, Oliver popelářský - vzbudil se ve dvě v noci když mu vypadlo z ruky
) a teď od rána oba stojej u nový tabule a tvořej ![]()
Vlastně mě potěšil celej včerejšek, hlavně že všem chutnalo
a děti měly povolený i cukroví... když se jejich otec hroutil, vida Olivera tlačit šestej rohlíček, rozumná matka pravila že babička jim to dát může anžto je to babička ![]()
Všecko cajk, sežráno, odvezeno, a teď už i uklizeno!
barbucha @Torrah Že se ještě vracím k těm archeologickým výzkumům, s námi kopou i lidi v důchodu kolem sedmdesáti a ti mají kolikrát větší páru než mlaďoši, to často drží lopatu snad poprvé v životě. Akorát to počasí bývá opruz, v Itálii i Egyptě by vám byl hic, my si zase užíváme tohle (ale stejně je to lepší než sedět v kanclu
)
brrr ja se na vas snad prijedu podivat:D
Sweet Potato Ja jsem se na pohadku divala dnes dopoledne a prisla mi super. Po dlouhe dobe nejaka zajimava pohadka. ![]()
rasaNori Však přijď, v lednu tam určitě ještě budem.
Super pozitivni vanocni vinohradska 12 se 3 seniory ![]()
U štědrovečerní večeře ani na Hod Boží vánoční se doma nikdo nepohadal ![]()
A vím, že to vypadá jako málo...
Včera. Dcery nadšené z těch drobností, které dostaly. Možná k tomu přispělo to Cinzano, které jsem pila a pila až jsem ho dopila, ale bylo to vážně fajn.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.