Odpoledni prochazka na misto, kde jsem zatim nikdy nebyla a krasny vyhled.

Odpoledni prochazka na misto, kde jsem zatim nikdy nebyla a krasny vyhled.

Včera krásná a prázdná Praha. Nádherný zážitek, na Kampě jsme potkali průvod koledníků, všude voněl svařák ... to už asi nezažiju.
Mirka Všude voněl svařák? :-) Není náhodou pití alkoholu na veřejnosti zakázané? Jinak ti ale teda závidím, muž jede zítra služebně do Prahy, trochu uvažuju, že bych se svezla s ním a prošla centrem....
Garfie Inhalovat se prý může![]()
Garfie na Vyšehradě taky voní svařák...
Sweet Potato
Catherinne Ta zítřejší Praha se mi jeví jako čím dál lepší nápad!!!! ![]()
Garfie rozhodně se svez a na procházku i svařák se k tobě ráda přidám
moora
Promyslím a dám včas vědět.
Garfie Já si na čtvrtou adventní vyrazila do města, v kavárně u okýnka si dala svařák a venku zapálila a vypila. Nikdo nic.
Kan Tak já si myslím, že pokud to není nějak viditelně okaté, policie to neřeší, proč by?
Kurnik škoda že musim zejtra do Ikey pro pánev
Dej pak vědět, kde ten svařák funguje! Jestli vůbec...
barbucha nechci ti kazit radost, ale ikea bude určitě zavřená
Garfie Přijeď!
Výdej zavřenej neni???
Sweet Potato moora
Trochu se mi to komplikuje, Japonsko vyhlásilo, že do konce ledna uzavírá hranice a z radosti, že muž bude musel odložit cestu (měl letět 10.1.) se to totálně zvrhlo. Před chvílí mu volali z Japonska, že pokud stihne být do 4.1. na místě, bude do země vpuštěn, takže tady zavládla panika. Asi odletí na Silvestra nebo Nový rok, musíme do té doby sbalit věci, co jdou lodí....nervy na pochodu, asi to zítra nedám
Garfie Teda, nemáš to jednoduché.
Držím palce, ať to dopadne, jak má.
Garfie to jsou šoky.Držím pěsti ať všechno zvládnete!
Garfie drsnej deadline, držím palce, jseš silná žena ![]()
barbucha Garfie tak např. u výdejových okének na Výtoni, přímo naproti Orloji, za Staroměstskou mosteckou věží (ten voněl tak kysele, že bych si ho ani nedala), několik míst u Strahovského kláštera a odtud cestou směrem k Nerudovce, na Kampě, určitě na Karláku, lidi, co chodili venčit psy, si ho nosili. Doporučuji hledat cedule "Svařák - 50 Kč"![]()
. Nachodili jsme 12 km, jak dnes manžel spočítal. Ptala jsem se ho, jestli jsme viděli policii, já si vybavila jen auto Městské na Karláku u kostela sv. Ingnáce. tak prý ano, ale jen v autě, žádnou pěší patrolu.
Catherinne tam už jsme nedošli, ale jinak trdelník - svařák - trdelník, fakt všude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.