continuity to jsou krásný fotky
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity Krásný fotky! Směla bych se zeptat na značku přístroje? :-)
Muj prvni negativni test na covid.![]()
continuity jj musim hned,nemuzu otalet.
Zarinya Šťastnou cestu a pošli fotky![]()
Mha diky![]()
Mně dnes potěšil výlet do Prahy. Udělala jsem si volný den, stavila jsem se v Notinu, koupila si oběd v Sie, vyzvedla si od šedivá myš zavinovací kolektivky (děkuju
), dala si kafe a zákusek a jen tak se chvíli courala po městě. Úplný zen.
bram závidím
, zní to krásně. Hned bych jela.
bram to je hezké. ![]()
bram bylo v ulicich hodne lidi? Uvazuji, ze bych misto milionte vychazky po blative ceste kolem domu sbalila kocar do auta a vyrazila zkontrolovat, jestli centrum jeste existuje...
Gatita moc lidí v centru nebylo. Nebylo to úplně město duchů, ale vypadalo to jako v nějakém okresním městě přes den. I v tramvaji jsme jeli tak tři. Ale restaurace a bistra mají vesměs otevřená okýnka, takže se dá koupit kafe nebo něco malého k snědku. Na výlet doporučuju. :)
bram taky bych to potřebovala, tak ti to o to víc přeju
bram dekuju. Udelam si vylet.
A udělalo mi radost, že se mi podařilo dnes ráno spustit tu aplikaci, co s ní bylo tolik problémů, zatím mi to funguje líp než rezervační systém, ale ťuky ťuk, nechci to zakřiknout. Šla jsem kvůli tomu spát ve tři, takže moje dnešní nenaloženost může být i z toho.
Zároveň těm, co i přes podrobný návod nejsou schopni ty asi tři jednoduché kroky udělat, dělám celý den hot line. A jsem na všechny hodná, trpělivá, milá, tak doufám, že mi to vesmír vrátí ![]()
continuity fotky mají krásnou atmosféru
bram to zní tak, ale tak lákavě, že to budu muset i přes chladný počasí nadhodit doma před drahým- kdyby se nedejbože naskytlo celodenní hlídání. To je hezké, že sis to užila.
Jennyfor vesmír nebo kosmír určitě ![]()
Já jsem si dneska pěkně popracovala V pondělí to teda bylo ještě lepší, ale dneska to bylo v klidu, jako už dlouho ne a skončili jsme o hodinu dřív, takže jsem zastihla děcka ještě před koupáním a mohly jsme se pomuchlovat. Drahý je během chvilky uloží a od 20:15 máme Poprask na Laguně na artu. Ach.
Už!
Gatita v centru lidi nejsou. Chodím pravidelně přes Staromák, po nábřeží, a tak, a je to hezký, ale i docela smutný. Za výlet to rozhodně stojí, jak řečeno, okénka jsou otevřena docela hustě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.