Catherinne jé, teď to teprve vidím ![]()
Slušelo vám to tenkrát a sluší i teď.
Moc vám to přeju, že i po takových letech je to tak super. ![]()
Catherinne jé, teď to teprve vidím ![]()
Slušelo vám to tenkrát a sluší i teď.
Moc vám to přeju, že i po takových letech je to tak super. ![]()
Catherinne trochu jsem se lekla, kde jsi vzala fotku mojí segry :D Jste sympatický pár, ať se vám daří i dál!
Catherinne takisto som rada, že som fotky stihla, sú krásne. Gratulujem k výročiu ![]()
Jennyfor mám taky HP a používám taky nějaké neorigoš tonery, ale od jiné firmy. Jednou tiskárna něco remcala, tak jsem ji párkrát vypnula a zapnula a dala si říct. Jsi dobrá, na tohle bych neměla nervy, asi bych tu způsobila špatné ovzduší, protože ty tonery kupuje manžel.
Catherinne krasne fotky obe. Aki mladucki ste tam boli. A mmch gratulujem k vyrociu
Catherinne hezky:)
Catherinne to je krasne
gratuluji!
Sweet Potato Okousala na protest proti čemu?
Catherinne Gratuluju a pozdravuj manžela, můj manžel jako kluk nosil taky bílý ponožky do černejch mokasín a dost tím bavil mého tatínka.
Catherinne To je super cool!!
Ale polepšili jste se!!
Sweet Potato Na protest proti karafiátům, muži nebo osmnáctinám? :-)
Catherinne to je super.Gratuluju.![]()
![]()
Catherinne takoví mlaďoši
. Gratuluju!
Catherinne
Gratuluji k výročí a super fotky! Jste pěkný pár!
Sweet Potato
Stejně je hezký, že jste spolu vydrželi tak dlouho, ale já třeba se svým prvním klukem mám dodnes hezký vztah, i jsem mu dohodila jeho současnou ženu. Vlastně by nám to možná klapalo.
Garfie My to měli s přestávkami. Ono když se s někým k sobě vrátíš znovu a ještě znovu, asi to má smysl.
Sweet Potato Já myslím, že to jsou takové dvě rozdílné cesty, buď s někým tak nějak "vyrosteš" a dospěješ, vlastně si společně vytváříte názory a pohledy na svět, nebo se někým seznámíš až jako "hotový člověk", vždycky mě zajímalo, co je lepší (ale asi záleží kus od kusu). Většina lidí se teda zřejmě pohybuje někde mezi tím. :-)
Sweet Potato
my jsme se seznámili, když mi bylo 14, na střední jsme spolu chodili, pak jsme se rozešli, pak jsme se potkali, když mi bylo 29 a rovnou jsme se vzali. Zrovna před pár dny jsme měli 30. výročí naší první pusy.
tenhle stěr velvyslance Německa vůči ministru Tomanovi
tak ten mi udělal velkou radost. S noblesou, vtipem a na úrovni. O tom si my můžeme zatím bohužel nechat jenom zdát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.