Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 07. února 2021 09:54

Zarinya Ver mi, že by som jej zniesla aj modré z neba. A ešte jedna perlička o mojej mame. Ako 78 ročnú sme ju prehovorili na dovolenku do Dubaja, prvýkrát vo svojom živote letela, dokonca sa dala nahovoriť aj na loď a to sa vody bojí ako čert kríža, no nie je perfektná? S nami nemá život jednotvárny, to mi môžeš naozaj veriť. My sme občas (alebo na šťastie?) taká bláznivá rodina.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 07. února 2021 09:55

Catherinne ďakujem, syn tam ide pracovne a berie aj nás. Dúfam, že budeme zdraví a užijeme si prechádzky pri mori. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. února 2021 10:07
Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 07. února 2021 11:07

Malenge krásný to máte. Máme taky palandu se schodama, z Domestavu. Když jsme to smontovali, chodila jsem se tam kochat. (Ted nám tam babička natahala hračky ze spoda a schody skoro nejsou vidět)

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 07. února 2021 13:56

Mulen kluci už ji vyzkoušeli a vše proběhlo v pohodě, takže super. Doufám, že schody aspoň nějaký čas pod nánosem neskončí

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 07. února 2021 14:52

Malenge Snad ne U nás jak dole odstrojí stromeček, hned to lifruju zpátky!

Offline continuity
43175 příspěvků moje polička 07. února 2021 16:19

Já jsem zjistila, že na zasklené logii mi vydrží cibuloviny prakticky celou zimu, tak jsem včera na procházce koupila a dnes sadila.

Offline continuity
43175 příspěvků moje polička 07. února 2021 16:20

Offline continuity
43175 příspěvků moje polička 07. února 2021 16:20

Offline continuity
43175 příspěvků moje polička 07. února 2021 16:24

A byla jsem na dlouhé zimní procházce a teď lituji, že jsem si nevyfotila ten žluty sníh. Az doma mi muž řekl, že sníh ze Sahary. 

Offline Sweet Potato
40452 příspěvků moje polička 07. února 2021 16:29

continuity U nás je růžový, heč

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. února 2021 16:33

continuity u nas sice nesnezilo,ale vcera odpoledne tak uzasne zlute svetlo,krasny a az dneska jsem se docetla,ze pisek ze sahary.

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 07. února 2021 16:39

continuity Ajonojo! V Livignu jsme se jednou probudili do úplně žluté závěje. Divný to bylo. A pak se to na svahu rozjíždělo, vypadalo to jak melange kafe. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 07. února 2021 16:54

Catherinne Tak tady sníh žádný, jen to pěkně jede. Mrholí a mrzne, tak i ta procházka byla dnes dost dobrodružství. 

milacka Tchán má 80 a musím říct, že je teda hodně akční, jezdí na kole a nachodí kolem 10 km, to vše každý den. Zjistili jsme, že v klidu jezdí každou chvíli do Brna (jen tak) autobusem a MHD po Brně. Jde na hřbitov, na přehradu, do obchodu a nebo po doktorech.Tak mu manžel řekl, že když už jezdí tím MHD, tak ať se tady staví za klukama na kafe a on prý má strach, aby nám něco nedonesl. Tak jsem se celkem pobavila. Od té doby se staví každý týden. Žije sám a neumím si asi představit, že by seděl doma.

Jinak si myslím, že je to strašně těžké najít tu rovnováhu a jak píšeš, aby si to potom člověk nevyčítal. U nás se tchán i naši rozhodli, že návštěvy chtějí, tak je mají. Zatím se všichni kolem nich drží ve zdraví, tak snad to vydrží. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 07. února 2021 17:36

Renusatko krásne napísané, tchán si život užíva plným priehrštím, tak by to malo byť aj vo vysokom veku , ak teda zdravie dovolí. Nájsť rovnováhu v dnešnej dobe je ťažká vec. Som nesmierne rada, že mama má prvú vakcínu za sebou, o pár dní ju čaká druhá a ja si v duchu vydýchnem. Ešte sme síce nevyhrali, ale považujem za úspech, že sa chcela zaočkovať. Aj keď prekonala ťažké diagnózy, nemala strach z vakcíny. Čakala som, že bude viac nerozhodná, ale hneď, ako sme jej našli voľný termín, súhlasila. A po očkovaní nemala žiadny problém, takže na druhú vakcínu sa priam teší. 
Zdravie prajem všetkým, držte sa

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 07. února 2021 17:38

continuity ty si šikovná, krásne

Offline continuity
43175 příspěvků moje polička 07. února 2021 17:49

milacka díky, ale šikovné na tom nie je nič. Kúpila som urýchlené cibule, dala to do truhlíkov - práca asi desať minút a na jesen to strčím babičke do záhona.  

Mám práve od jesene taky košíček, hyacinty už su tam v plnom kvete tretí mesiac a prvosienka sa chystá znova vykvitnut. A keď som videla ako to v tom kvetinarstve do košíka naskladali ( kvetináče vedľa seba bez ďalšej zeminy), tak som si povedala, že žiadna veda. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. února 2021 19:47
Reakce na Catherinne:

Večerní procházka 

​dnes to dorazilo k nam,ja sem tedy nastvana,protoze az ted pred pul hodinou a uz je uplne bilo,jenze do rana z toho zas nic nebude.

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 07. února 2021 19:54

Zarinya u vás nemrzne?

Offline continuity
43175 příspěvků moje polička 07. února 2021 19:56

Zarinya tady vypadá, že to vydrží minimálně tyden. Já teda doufám i v zamrzlý rybníček.