...tak to je krásný![]()
(taky miluju, když se mi sejdou všechny děti!.)
Sweet Potato je a to by ma zaujímalo ako tam prebieha telocvik. Cez kozu asi neskacu? :)
Mrakoplas Celou hodinu hráli všichni badmington (nudaaaa...) Nevím, jestli je to běžné, nebo nějaká bezkontaktní proticovidová úprava hodin.
Jo a fasují tam jednotný tělocvičný úbor!
JankaM ja nikdy nesnidala takze tvaroh ci jogurt mi bohate staci,nekdy mam i problem to dojist.
JankaM mně by to taky nestačilo, snídani potřebuju velkou. Každý to má jinak, no. Co jednomu funguje a vyhovuje, druhého by zabilo ![]()
Pinot Noir Dadoo moc vám ty návštěvy přeju ![]()
Moc všem děkuji, fakt mám radost. Akorát na jízdu přes republiku jim teda nevyšlo moc dobré počasí.
Truhláři přivezli a namontovali klukům do pokojíčku palandu. Moc se povedla, všichni jsme nadšení.
Pinot Noir užijte si víkend, určitě to bude skvělé, hlavně ať dobře dojedou, muž teď projel D11 a říkal, že sněží, tak to na cestu opravdu nic moc ![]()
Malenge Uka!
Dostala jsem snídani do postele, dnes je v plánu pohodový den ![]()
jsou sundané obrázky a kapsář ze zdi je v pračce (od něj je ta lišta), ale pro představu stačí myslím.
Malenge ty schody jsou super,nesnasim na palandach ten zebrik.:-)
Zarinya samé výhody, syn je ještě malý a v noci chodí čůrat, po žebříku rozespalý, to bych se bála. Místo na ně bylo, spousta úložného prostoru pod nimi a kluci mají ještě prolejzačku v ceně ![]()
Malenge Vypadá bytelně![]()
Malenge krásná, vidím velký potenciál na stavění bunkrů.
Sweet Potato s naším likvidačním komandem to ani jinak nejde
a masiv je masiv. Úžasně voní, chodím očichávat.
continuity to 100%, bunkry u nás frčí hodně.
Malenge Ju,ty schody jsou super. A máte pod postelí přistýlku nebo šuflík? Děti musí být nadšené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.