Sweet Potato Palindromem neposloužím, ale ten lev v elipse jako by vyskočil ze Skácelových čtyřverší (zvířátka a geometrie), třeba takhle...
je marný všechen hněv
a do svítání krátko
myslí si na jehňátko
když v elipse spí lev
Sweet Potato Palindromem neposloužím, ale ten lev v elipse jako by vyskočil ze Skácelových čtyřverší (zvířátka a geometrie), třeba takhle...
je marný všechen hněv
a do svítání krátko
myslí si na jehňátko
když v elipse spí lev
Sweet Potato ALE JAK TA KATKA JELA
A všechny neslušné variace s panem Larsenem![]()
Jitka77 Jé, to je pěkné![]()
Všetkým ďakujem, určite budem fotky pridávať do príslušného vlákna, pripadám si ako mama na plný úväzok, snáď ju dobre vychovám![]()
milacka je nádherná, tak ať je vám spolu prima
milacka A já pořád, koho mi psí holčička připomíná. Stojí vzadu.
podoba tam naozaj je![]()
Torrah ďakujem, verím, že ano![]()
Lehce mne pobavilo. Na fb na mě vyskočil odkaz na reportáž o archeologickém výzkumu z Mosteckého deníku. Na ilustračním fotu byl kousek profilu s kartičkama a já podle čísel poznala, že je z Ostravy (ty čísla jsem psala já). ![]()
Taková přízemní maličkost. Z bot objednaných ze Švédska se mi po prvním použití v terénu vytrhly horní dvě prostorová očka na jedné botě, fotila jsem to a posílala jako podnět k reklamaci, z e-shopu mi navrhli, že jako ekologickou alternativu k zaslání zpět a opravě u nich to můžu nechat opravit u místního ševce a zaslat jim účet, místní švec to zhodnotil a navrhl vyměnit oba dva páry horních oček u obou bot, že budou náchylné k vytržení, za jiná, která jsou z víc jak 20 cm k nerozeznání od spodních originálních, vyměnil, Švédové promptně proplatili.
Isca jeej to je super. Nielen pre planétu ale aj pre obuvníka :)
UUdej značku, to je super přístup.
dzizisketa Ten Points.
je marný všechen hněv
a do svítání krátko
myslí si na jehňátko
když v elipse spí lev
Já úplně slyším, jak kdyby to zazpíval Pavlica. To je krásný ![]()
konečně jsem se dneska zbavila obludné digestoře, sestavili jsme knihovnu a po měsíci mám zpátky auto. ![]()
A já nevím, jak jsem mohla žít bez kávovaru
Je to asi ten nejobyčejnější na trhu, ale jak piju normálně instantní kafe jako vodu, tak si to z kávovaru dělám jako takovou hezkou chvilku. Něco si k tomu pustím, nebo si přečtu kousek knížky, představuju si, že jsem v kavárně a teď jsem se teda k tomu kafi i navoněla ![]()
Při stěhování stolu jsem zjistila, že si můj muž nechal dopisy, které jsem mu psala, když jsme spolu chodili.
Isca wow!!!
Mha to je hezký :) (říká někdo, kdo náruživě rád vyhazuje)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.