Dneska byl vážně krasny den, a mám hroznou radost jak jsme si to vsichni užili.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Taky jsme si užili

Krásne fotky, ja vám závidím. Keď konečne mrzne, tak u nás skoro žiadny sneh, nedá sa nič s deťmi robiť ![]()
Mrakoplas tak rychle tu rukavici za okno
my jsme dnes vyráběli ledové ozdoby, jsem na ně zvědavá. Ale musím počkat na syna zítra.
žluťásek nemám rukavicu ![]()
I my jsme si to užili!!!! Ovšem ze je hrablo o kousek užší než rozchod kočárku mě malinko zkrušilo, větší namaha, jak na běžkách, dopoledne jsem nesla, tak dneska mám splněno

P.s. 
Mrakoplas tak do misky vodu, jen trochu. Do toho ovoce, zeleninu, bylinky, co najdeš doma. A namočit a nechat koukat ven kus provázku. My jsme dnes dělali pět mističek, mrznou na parapetu, zítra bude zdobení zasněženýho truhlíku :)
Taky jsme si dnešní krásný den užili.

žluťásek to je bezva tip, díky, zítra zkusím navrhnout, mohlo by to mít úspěch.
Potrefenáhusa jee, námrazu na oknech jsem už dlouho neviděla
JJako malá jsem to milovala o dokázala pozorovat hodiny. A pak jsme do ní obtiskávali nahřátou pětikačku a dělali si kukátko ven :)
A všichni máte nádherné fotky, kochám se
Samé krasne fotky tu jsou.
Ja dneska na procházce potkala pár známých, se kterými jsem se nějakou dobu neviděla a bylo to moc příjemné. Takový závan normalnosti.. Lidé se potkají a povídají si. ![]()

Potrefenáhusa tak to je nádhera. Babička
mívala občas takovou krásu, ale to už je strašně dávno co umřela a od tý doby jsem to asi neviděla
bram a já si pak musím cely den zpívat tohle ![]()
Potrefenáhusa tak zítra ![]()
žluťásek tak to prosím zajtra odfoť, mne už to predstavivost nejako nepoberá ![]()
Potrefenáhusa Catherinne jako dítě jsem ledové květy taky milovala ![]()
Někdy je mi líto, že na dnešních oknech se už neudělají.
taky jsme konečně dělali něco normálního... bruslení v mariánském údolí, led sice za moc nestál, ale stejně to bylo super

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.