https://vltava.rozhlas.cz/danbarta
Pokud taky milujete Dana Bártu a/nebo přírodopisně - cestovatelská vyprávění. A nevadí vám hmyzáci.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
brrr jsou překrásný
ty by mi taky udělaly radost (nejvíc doma na zdi). Vzpomněla jsem si na vzdálené příbuzné- otcův "bratranec" ani nevím, z kolikátého kolene to je- jeho maminka byla dědovou sestřenicí. Mají doma pěstní klín, který našla někde vyoraný na poli. Strašně moc toho nachodila. No a pak ještě větší poklad- malou dřevěnou madonu, pozdně gotickou-renesanční? Tu našla někde na skládce hluboko za komančů- klidně v 50.letech. Totálně vymytá polychromie, ale pěkně zachovalé dřevo. Překrásný artefakt.
Sweet Potato znam, prekvapilo me to a moc se mi to libilo.
ŠŠkoda, že se nedají vkládat videa. Dnes jsem "oživila" několik fotografií svých příbuzných a musím říct, že je to strašně zvláštní pocit, vidět je takto "živě" se hýbat.
Lucie v ND. Na to, jak se nesnáší je to teda počin. Asi už je opravdu nejhůř :-(,
My jedeme rovnou na ostro, ještě zbývá ozdobit. 
Evaeva Jeee, vy to máte hezké;-)
Karja díky. Musím říct, že mám zdatného pomocníka, se synem se peče fakt dobře. A taky ještě nejsou ozdobené![]()
Pár pozitívnych správ:mamina je našťastie negatívna a doterajšie výsledky sú dobré. Ešte ju čakajú nejaké vyšetrenia, tak snáď prídu na to, kde sa stala chyba. Ďakujem za podporu.
pecka dobra zprava ![]()
pecka Tak moc držím pěsti, aby to všechno dobře dopadlo.
pecka Tak držím palce ať už jsou to jen dobré zprávy ![]()
Evaeva ty jsou ![]()
Krehutka vypadá to moc pěkně. Vůbec jsem netušila, že Myhertitage něco takového umí...
Evaeva téda ale tak ty jsou
. U nás by ovšem zdobení nemělo pražádnou šanci.
pecka to je ale skvělá průběžná zpráva, držím palce i dál!!!
My máme dneska minioslavu třetích narozenin, jsem děsně nostalgická a už poněkolikáté jsem si otevřela mininkovský fotky. Pořád ještě nemůžu věřit, že už je to všechno pryč a že už to nikdy nezažiju...
jarní kvítí
dělá radost už od pátku
mnum ty jsou od Gardenisty? jsem na ně koukala na webu a jestli vypadaji takhle v reálu, tak je chci.. jsou krásný
AprilTwelvejsou od nich ![]()
mnum super jdu jim vyplenit eshop ![]()
Pinot Noir marieu díky. Syna to zdobení baví (a mě taky) a jak je teď málo aktivit, tak se to hodí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.